Ünlü isim Bitcoin’de bullish pozisyonunu kapattı – işte ayrıntılar
Ünlü isim Bitcoin’de bullish pozisyonunu kapattı – işte ayrıntılar

Şok gelişme: Bu döngü tamamlanırsa Bitcoin ay yolculuğunu başlatabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tarihsel bir yükseliş eğilimi grafiği, potansiyel bir fiyat artışının BTC’yi yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştırabileceğini gösteriyor. Bu sefer, Bitcoin 300.000 doların üzerinde bir kırılmaya yönelebileceğinden, tahmini fiyat önceki tüm tahminleri geçersiz kılıyor.

Görülen tarihsel modele göre Glassnode, her boğa piyasasıyla birlikte gelen önemli bir trend modelini gösteren bir grafik ortaya çıkardı: Üç boğa dalgası. Genellikle ilk dalga, varlığı taban fiyatından daha yüksek bir seviyeye taşıyor.

Diğer iki seviye birinciden önce geliyor ve sonuncusu ikinciden daha yüksek oluyor. Bu, son dalganın sonunda fiyatların önemli ölçüde arttığı üç yükseliş piyasa döngüsünde yakalandı. İkinci ve üçüncü dalgalar tarihsel olarak fiyat açısından biraz farklı olsa da, her iki dalga da birinciden önemli ölçüde daha yüksek olmakta.

Bitcoin için, bu modeli taklit etmek, şimdiye kadar görülen en yükseliş gösteren Bitcoin pazarını doğurabilir. Dahası, Bitcoin’in ilk dalgası (tamamladığı tek dalga), bu tarihsel modeller göz önüne alındığında varlık için son derece yükseliş anlamı taşıyor.

Bitcoin’in ilk dalgada ne kadar hızlı yükseldiği ile birlikte, ikinci ve üçüncü dalga vurduğunda fiyatların nerede olacağı bilinmiyor, ancak Bitcoin’in tarihsel kalıpları takip etmesi durumunda tahmini fiyat hedefi 315.000 dolar olabilir.

Tarihsel modeller yararlı ipuçları olsa da, Bitcoin’in ilk boğa koşusundan bugüne kadarki piyasa dinamiklerinin geliştiğini hatırlamak önemli. 2017’nin boğa koşusunda, kurumlar varlığa şüpheyle yaklaştı ve birikim işini, fiyatları 19.000 doların üzerine çıkaran perakende yatırımcılara bıraktı.

O zamandan 2020 yılına kadar Bitcoin fiyatındaki durgunluk, önemli bir geçiş dönemi oldu. Şu anda, manzara tersine döndü ve kurumsal oyuncular çok sayıda birikiyor. Bu nedenle, piyasa farklı bir yol izledikçe önceki tarihsel eğilimler önemini yitirebilir.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin