ŞOK: Coinbase kripto ödemelerini askıya alıyor!
ŞOK: Coinbase kripto ödemelerini askıya alıyor!

Şok: Coinbase kripto ödemelerini askıya alıyor! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase, Hindistan’daki Birleşik Ödemeler Arayüzü ödeme aracına destek ekledikten üç gün sonra Hindistan’daki sistemi kullanarak Bitcoin satın alma özelliğini kaldırdı.

Coinbase’ten önemli karar

UPI, Coinbase’in Hindistan hizmetlerinde cep telefonu aracılığıyla bankalar arası işlemleri etkinleştirmek için Hindistan Ulusal Ödeme Şirketi tarafından tasarlanan anında gerçek zamanlı bir ödeme sistemidir.

NPCI, ülkenin Maliye Bakanlığı’na bağlı Hindistan Rezerv Bankası’nın özel bir birimidir. Borsa, Hintli tüketiciler için web sitesinde ödeme yöntemleri bilgilerini revize etti ve onlara Anında Ödeme Hizmeti (IMP) aracılığıyla satış siparişi vermelerini tavsiye etti.

Coinbase yaptığı açıklamada, NPCI ve diğer uygun makamlarla iş birliği yapmaya adadığını ve alternatif ödeme seçeneklerini araştırdığını belirtti.

RBI, kripto paralarla ilgili endişelerini defalarca dile getirdi ve yasaklanması gerektiğini önerdi. Bunu göz önünde bulunduran çeşitli kaynaklar, toplayıcıların ve borç verenlerin kripto para birimi borsalarıyla çalışmaktan kaçınmaları gerektiğini söyledi.

Bununla birlikte, endüstrinin düzenleyici belirsizliği nedeniyle kripto borsalarının şimdiye kadar Hindistan’da faaliyet gösterebildiği sonucuna varılıyor.

independent


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin