Şok! Borsa kripto delisti planlıyor, listede önemli varlıklar var

Şok! Borsa kripto delisti planlıyor, listede önemli varlıklar var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsalarında listeleme ve kripto delisti, yatırımcılar için son derece önemli. Elinde varlık tutan yatırımcılar haberin niteliğine göre kar ya da zarar görebilir.

Piyasanın çok bilinen bir borsası ise bugün yaptığı kripto delisti ile dikkat çekti. Huobi Global, resmi bir açıklamayla delist edeceği varlıkları sıraladı. Buna göre: Dash (DASH), Decred (DCR), Firo (FIRO), Monero (XMR), Verge (XVG), Zcash (ZEC) ve Horizen (ZEN) delist edilecek. 

Huobi borsası, kripto delisti için 7 varlık açıkladı 

Asya bölgesinin önemli borsalarından biri olan Huobi Global, ticari başarısı kadar aldığı kararlarla da gündem oluyor. Borsa, daha öncesinde Çin’den çekilme kararı vermişti. Asya bölgesindeki baskılara boyun eğmek istemeyen şirket, önemli kararlara imza atıyor.

Buna rağmen kripto delisti için aldığı karar şaşkınlıkla karşılandı. Huobi Global’den yapılan açıklamaya göre gizlilik odaklı varlıklar borsa dışı kalacak. 

Alınan karar bir yaptırım unsuru olabileceği düşüncesini kuvvetlendiriyor. Hatırlarsanız Amerika, Tornado Cash’i yasaklamıştı. Gizlilik ve iz sürülememesi gibi özellikleriyle Amerika hükümetinin hedef tahtasına oturmuştu. Aynı durum Huobi içinde geçerli olabilir. 

Son olarak borsa kripto delisti için 19 Eylül tarihini işaret etti. Eğer aksi bir durum olmazsa kripto para borsası haftaya Pazartesi, 7 varlığı birden borsadan delist edecek.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin