SNX COIN

SNX kazandırmaya başladı, gidişat nereye evrilecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Synthetix Network Token (SNX/USD) son 24 saat içinde biraz yükseldi. CoinGecko’ya göre SNX, 24 saat içinde %4’lük bir kazancın ardından baskı zamanında 4.94 Dolardan işlem görüyordu.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde oynaklıkta hafif bir artış kaydetti. Oynaklık piyasaya yansıdı ve bazı tokenler son 24 saat içinde hafif kazançlar ve kayıplar yaşadı.

Hafif kazançlar sağlıyor

SNX son 24 saat içinde biraz yükseldi. Token, son 24 saat içinde hafif bir kazanç kaydetti ve bu kazanç devam edebilir. Token kazanmaya devam ederse, daha yüksek direnç seviyesini 5 dolarda test edebilir. Jeton, son 24 saat içinde bu seviyeyi test etti, ancak tutamadı.

SNX 5 doları aşarsa, bir sonraki hedef fiyat 5,15 dolar olacaktır. Piyasa ve satın alma baskısı biraz yüksek, bu da SNX’e bu seviyelere yükselmek için gerekli desteği veriyor.

Kazançlar alıcı aktivitesini canlandırabilir

SNX, fiyatın geçen yılın başlarında oluşturulan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 28.53$’ın yaklaşık %82 altına düştüğü göz önüne alındığında, son düşüş eğilimi sırasında en kötü etkilenen tokenler arasındaydı. BT, son aylarda bir konsolidasyon aşamasındaydı; bu nedenle, mevcut kazançlar, token için alıcı aktivitesini yeniden canlandırabilir.

Kripto alanındaki mevcut piyasa desteği, şu anda yaklaşık %8,5 seviyesinde olan ABD’deki enflasyon gibi dış faktörler nedeniyle devam edebilir. Bu, bir değer deposu olarak kripto para birimleri için talep yaratabilir ve tüm pazarda kazançları tetikleyebilir.

SNX de düşebilir

Alıcı ve piyasa desteği başarısız olursa SNX de kayda değer bir düşüş kaydedebilir. Token, 4.80 $ fiyat seviyesine düşebilir. Destek zayıflarsa, 4,50 dolarlık daha düşük destek seviyeleri de test edilebilir ve token için daha fazla satış baskısını tetikleyebilir.

Piyasayı takip edecek

4 doların altına inmek ve destek seviyelerini yaklaşık 3,50 dolarda test etmek de mümkün. Kripto para piyasasındaki oynaklık son 24 saat içinde önemli ölçüde arttı ve piyasa düşüş eğilimine girerse SNX’in de düşme ihtimali var.

invezz.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin