dwc IEO - smile
Smiles: Japonya'nın lider mobil havale uygulaması Asya'ya açılıyor

Smiles: Japonya’nın lider mobil havale uygulaması Asya’ya açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2016 yılında, Digital Wallet Corporation, geleneksel bankacılık yapısında kullanılan dijital havale yoluyla zincirsiz kullanıcıları olan bir platform oluşturdu. Japonya’dan gelen Uluslararası Vatandaşlar, Filipinler, Vietnam, Endonezya, Nepal ve 150’den fazla ülkedeki yakınlarına sadece bu mobil transfer uygulamasını kullanarak para gönderebiliyor.

Havale işlemleri, “Smiles” olarak bilinen bu mobil uygulama ile rahatlıkla tamamlanmaktadır. Ve bu nedenle “Gülümsüyor” denmesinin iyi bir nedeni var. Bu uygulama, sadece mobil cihazınızı kullanarak her yerde her zaman ulaşılabilir yüksek döviz kurları ile gerçek zamanlı, düşük maliyetli, 24 saat hizmet sunuyor.

Smiles Mobile Havale hizmeti hafta içi, hafta sonları (evet, bu da Pazar günüde kullanılabilir anlamına geliyor) ve hatta tatillerde de kullanılabilir. Birkaç düğmeye tıklayarak, herkes, ihtiyaç duyduğu zaman havale yoluyla desteklenen 157 ülkeden herhangi birine para gönderebilir. Paranızın güvende olduğundan emin olabilirsiniz, çünkü Smiles Japon hükümeti tarafından yasalara uygun olarak lisanslanmıştır.

Smiles uygulamasını indirmek ve kayıt olmak tamamen ücretsiz

En iyi tarafı ise Smiles uygulamasını indirmek ve kayıt işlemlerinin tamamen ücretsiz olmasıdır. Bu özellik, uygulamanın, Japonya’da indirilen uygulamalar arasında en üstte olmasının başlıca nedenlerinden biridir. Aslında Smiles uygulamasının çok başarılı olduğu iOS ve Android’de 100.000’den fazla kez indirilmesinden de anlaşılabilir. İndirme sayısı, Japonya’da şimdiye kadar en çok indirilen havale uygulaması olma unvanına sahip olduğunu gösteriyor.

Digital Wallet grubu, şimdi kripto paralara yatırılan fonları kullanarak her ülkede hizmetini daha da genişletmeyi amaçlayan DWC projesi organize etti. Kullanıcılar, sürekli genişleyen ve agresif bir şekilde yeni pazarlara girmek isteyen Digital Wallet projesinin geleceğini dört gözle bekleyebilirler. Şirket, Smiles Mobil Havale’yi Asya Ülkelerine ve Avrupa’ya Havale kaynağı olarak genişletmeyi ve büyük Asya ülkelerindeki Havaalanları, Oteller ve Çiftlikler gibi ilk aşamasındaki geliştirme projelerine yatırım yapmayı planlıyor. Bu projeler göz önüne alındığında, Smiles uygulaması ile havale kaynağı projesi, Digital Wallet’ın sepetindeki tek yumurta değil.

Ayrıca, Digital Wallet bayrağını dalgalandıracak yeni ülkeler bulmayı bırakmayacak. Bunun yerine, kullanıcıları için Digital Wallet, karlılığını daha da artıracak olan diğer yatırım hizmetleriyle bağlantı kurmak için sürekli çalışıyor. Belki de bu nedenle son zamanlarda Digital Wallet projesinden gelen en önemli gelişmelerden birinin kendi tokenleri olan DWC’yi çıkarmasıdır.

Şimdi piyasada: DWC İlk Borsa Teklifi (IEO)

Digital Wallet, ilk IEO’sunu 2019 Ağustos’unda başlattı. İkinci IEO, yakın zamanda Ekim 2019’da piyasaya sürüldü ve fonların Japonya dışındaki kullanıcılar için teknik iyileştirmelerine ve mobil cüzdan teknolojisi genişlemesine yönelmesini planladı. DWC tokenlerin listelemesi, DigiFinex’in İlk Borsa Teklifi platformu Apollo 3’te bulunabilir.

DWC tokenlerinin eklenmesi, kripto para kullanarak Filipinler gibi yerlerde yatırım fırsatlarından yararlanabilecekleri için uluslararası kullanıcıya büyük faydalar sağlıyor. Digital Wallet projesinin kurucusu Eiji Miyakawa, kripto paraları potansiyel bir evrensel finansal platform olarak görüyor.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin