Dünyaca ünlü ayakkabı markası Skechers, Metaverse’e girdi
Dünyaca ünlü ayakkabı markası Skechers, Metaverse’e girdi

Dünyaca ünlü ayakkabı markası Skechers, Metaverse’e girdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın önde gelen ayakkabı markalarından Skechers, Ethereum Blockchain’in üzerine inşa edilmiş merkezsiz VR platformu Decentraland’ın moda bölümüne girerek Metaverse dünyasına dahil oldu.

Skechers, Metaverse alemine giriş yaptı

Şirket, büyüyen Metaverse sektöründen yararlanmak amacıyla ayakkabı ve giyim sanal ürünlerini satmak için ticari marka başvuruları yaptı.

Skechers Başkanı Michael Greenberg yaptığı açıklamada şöyle dedi:

”Decentraland ile anlaşmamız, geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Bu sanal çağa adım atmayı ve yeni Skechers deneyimini başlatırken markamızın yeni müşteriler ve kitlelerle etkileşim kurması için yaratıcı yollar keşfetmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Decentraland ile yaptığı son anlaşmayla Skechers, yakın zamanda sanal dünyada 1,4 milyon dolarlık bir arsa alan Philip Plein dahil olmak üzere, pek çok moda markasının hamlesini takip etmiş oldu.

Pek çok moda markası bu alana giriyor

Geçen yılın başlarında, Kanadalı şirket Token.com, yan kuruluşu Metaverse Group aracılığıyla Decentraland’daki Fashion Street bölgesinde 116 parsel arazi satın aldığını duyurdu. Bu satın alımın ardından Decentraland bunu bugüne kadarki en büyük Metaverse arazi alımı olarak ilan etmişti.

Birçok küresel moda markası Metaverse alanına dahil oluyor. Örneğin, Gucci ve Ralph Lauren, Roblox ve Zepeto’da sanal pop-up mağazalarına sahipken; Balmain ve Adidas gibi markalar kendi NFT koleksiyonlarını piyasaya sürdü.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin