Dünya finans piyasası krize hazırlanıyor: Sizi koruyabilecek 4 kripto para
Dünya finans piyasası krize hazırlanıyor: Sizi koruyabilecek 4 kripto para

Dünya finans piyasası krize hazırlanıyor: Sizi koruyabilecek 4 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paraların değer artışı konusundaki tartışmaların bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Stablecoin düzenlemesi, ABD makamlarının özellikle ilgisini çekmeyi sürdürüyor.

Hisse senetleri, eşi görülmemiş düzeyde bir hükümet desteğiyle çözüme kavuşturulmaya çalışılan COVID-19 devam etmesine rağmen yükselmeyi sürdürüyor. Artık niceliksel genişleme programları durdurulduğuna göre, borsada bir çöküşe dair hafif bir korku var. Borsa çökerse kriptonun zarar görmesi mümkün mü?

Durum buysa, Bitcoin (BTC) için kötü haberler kapıda olabilir: Bitcoin ve hisse senedi fiyatlarının önemli bir ilişkiye sahip olduğuna dair göstergeler var.

Enerji krizinin de başladığını unutmamak gerekiyor. Emtia fiyatları uçarken herkes güvenli limanlara koşmaya başladı.

Korunmak için dikkate alınabilecek kripto paralar

2022’de en önemli kripto para yatırımını arıyorsunuz, ancak mükemmeli  ayırt edemiyor musunuz? Bu makale, dikkat edilmesi gereken 4 kripto projesini inceliyor.

Bu fikirlerin cryptoknowmics analistlerine ait olduğunu ve Kripto Para Haber’in yalnızca aktardığını lütfen unutmayın.

1. Lucky Block

Lucky Block, milyarlarca dolarlık piyango endüstrisine Blockchain teknolojisini tanıtan yeni ve ilgi çekici bir kripto para birimi kuruluşudur. Lucky Block piyangolarını dünyanın her yerindeki oyuncular için güvenli ve şeffaf bir şekilde erişilebilir hale getiriyor.

2. Dogecoin

2022’deki en uygun fiyatlı kripto para birimlerinden biri, şu anda birim başına 0,20 doların altında işlem gören Dogecoin.

3. The Graph

“İndeksleme” konsepti, Bitcoin ve Blockchain teknolojilerinin kullanımını teşvik eden Graph projesinin uzmanlık alanıdır.

4. Ethereum

ETH, akıllı sözleşmeler için dünyanın fiili platformu olarak kendini kanıtlamış, tanınmış bir kripto para birimidir. 2 milyar dolarlık piyasa değeri ile proje, token başına yaklaşık 4.000 dolarlık rekor bir seviyeye yükseldi.

Çözüm

Kripto para birimlerinin doğal oynaklığından şikayet etmek yerine, buna hazırlanmalıyız. Kripto para birimleri zaman zaman düşme eğilimindedir, ancak bu normaldir.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin