Siyah Kuğu yazarı Bitcoin fiyatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı!
Siyah Kuğu yazarı Bitcoin fiyatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı!

Siyah Kuğu yazarı Bitcoin fiyatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Nassim Taleb, Bitcoin’in enflasyondan korunma aracı olarak başarısız olduğunu düşünüyor.  “Siyah Kuğu” Yazarına Göre Bitcoin 100.000 dolara ulaşsa bile başarısız olacak. Bitcoin destekçileri fiyatın tekrar yükseleceğine inanıyor. Bununla birlikte, Nassim Taleb’e göre, BTC fiyatı başka bir boğa koşusunda 100.000 dolara çıkamyı başarsa bile başarısız olacak.

Ünlü matematikçi, önde gelen kripto paranın enflasyona karşı bir korunma olarak başarısız olduğunu açıklıyor. Son olarak Taleb, devam eden kripto para kışının tam gelişmiş bir “buz çağına” düşebileceğine inanıyor. Bu durumun da fiyatları uzun süre yükseltmeyeceğine inanıyor.

Siyah Kuğu yazarı Bitcoin için neler söyledi?

Siyah Kuğu” yazarı, son bir tweet’te hâlâ Bitcoin’in ucuz olduğunu iddia eden El Salvador Başkanı Nayib Bukele’yi de hedef aldı. El Salvador Başkanının, vergi mükelleflerinin parasıyla işlem yapmaya devam ettiğini söyledi. Batı yarımkürenin en fakir ülkelerinden biri olan El Salvador’un zamansız Bitcoin alımları nedeniyle 50 milyon dolardan fazla kaybetmesine rağmen Bukele, bu haftanın başlarında 80 Bitcoin daha satın aldı.

Bukele, tweetinde ticaretin diğer tarafındakilere “ucuz satış yaptıkları” için teşekkür etti.

Dünyanın en büyük kripto parası şu anda rekor zirvesinden %72,33 oranında düştü. Yazım sırasında BTC 19.082 dolardan el değiştiriyor. Mayıs ayında El Salvador Maliye Bakanı Alejandro Zelaya, Bukele’nin kripto para alımlarıyla ilgili artan endişeleri reddetti ve bunların ülkenin yıllık bütçesinin yalnızca küçük bir bölümünü temsil ettiğini açıkladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin