Blockchain telefonlarını, blockchain, blockchain cep telefonu, blockchain haberleri
Blockchain telefonları

Şirketler Blockchain telefonlarını çıkarmak için acele ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’de telefon üreticileri pazara Blockchain telefonlarını getirmek için acele ediyorlar, ancak teknolojinin kendisi üzerinde önemli bir karışıklık var.

Şirketler, en son trend teknolojileri kendi ürünlerine getirmek için hızlı bir Ar-Ge çalışması yapıyorlar. Tabiki asıl amaç, daha çok kişiye hitap edip daha fazla finansal gelir sağlamak. Bu nedenle birçok şirket, kendi ürünlerini Blockchain teknolojisine entegre etmek için çaba harcıyor. 4 gün önce Huawei haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Çin’de cep telefonu üreticileri, Blockchain ile ilgili telefonlar yapmak için acele ediyorlar. Birkaç şirket son birkaç haftadır ürünlerini piyasaya sürdü ve diğer Çinli şirketlerde telefonlarını hızlıca gelişiyor.

Böyle bir cep telefonu, 16 Mart’ta piyasaya sürülen Sichuan Changhong Electric Co., Ltd. tarafından üretilen R8 Unicorn. R8, LBS konum hizmeti ve parmak izi teknolojisi ile birlikte POW konsensüs algoritmasına dayanmakta. Telefonun, kullanıcıların kripto para birimi madenciliğine girmenin yanı sıra Blockchain’deki verileri kaydetmelerine izin verdiği de söyleniyor.

Lenova gibi bir çok büyük firma Blockchain telefonlarını piyasaya sürmeye başladı

Lenovo Grubu, 20 Mart’ta Blockchain cep telefonunu Lenovo S5’i piyasaya sürdü. Şirket, telefonun Z-alanı olarak belirtilen ve finansal işlemleri çok daha güvenli hale getiren Blockchain tabanlı bir ödeme alanına sahip olduğunu iddia ediyor.

Ancak, Blockchain cep telefonları hakkında çok heyecanlanmak için erken. Lenovo S5 ile ilgili daha fazla bilgi şuanda verilmedi. Ayrıca R8 Unicorn gibi Bitcoin madenciliği yapılamıyor. Endüstri analisti olan Lu Tianwen, telefon şirketinin kripto para birimi madenciliği yapacağınızı ve bunun karşılığında ödüller için kullanacağınızı söylüyor.

Blockchain teknolojisi ve üreticilerin kafalarında, cep telefonları ile ilgili bir sürü karışıklık var gibi görünüyor. Bir medya kuruluşu bu konuda endüstri profesyonelleri ile konuştu. Uzmanlar, mobil cihazların tam olarak Blockchain’in neresinde olduğu ve nasıl işleyeceği konusunda net olmadıklarını belirttiler.

Lu Tianwen, tüm bunların sadece en son teknolojiyi yakalama amaçlı deneme çalışmaları olarak gördüğünü söyledi. Telefon üreticilerinin sadece insanlardan yararlandığını ve cep telefonlarının gerçek güvenlikten oldukça uzakta olduğunu iddia ediyor.

Shenzhen Borsası ve Şanghay Borsası, hileli bir şekilde bir Blockchain bağlantısı olduğunu iddia ederek yatırımcılara uyarı göndermeye başladı. Fakat görünüşe göre bir çok kişi Blockchain olan eşyalara para akıtmaya oldukça hevesli gözüküyor.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin