Sirin Labs, Blockchain tabanlı telefon çıkarıyor.
Sirin Labs, Blockchain tabanlı telefon çıkarıyor.

Messi’nin desteklediği Sirin Labs Blockchain tabanlı telefon çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce, reddedilen 16 bin dolarlık başarısız Solarin akıllı telefonunu inşa eden İsrailli Sirin Labs, bu yıl içinde 1000 dolarlık Blockchain destekli bir telefon tanıtmaya hazırlanıyor.

Sirin Labs’in telefonu FINNEY

Telefon FINNEY olarak adlandırılacak ve otomatik bir borsa yoluyla anlık token dönüşümünü destekleyecek. Telefon, HTC’nin Exodus’una benzer bir soğuk cüzdan kullanacak ve böylece kullanıcılara daha fazla güvenlik sağlayacak.

Sirin Labs, bireylerin yeni bir dApp kullanarak problemleri çözmesini sağlamayı planlıyor ancak bunun için yeterli tokene sahip değil. Bir kişinin belirli bir takas için parası yoksa, soğuk bir cüzdandan varlıkları göndermesi ve daha sonra kullanıcıların bir dApp kullanmasına izin veren başka bir cüzdanı göndermesi gerekiyor.

En iyi oranlar sunulacak

Şirket, dönüşüm sistemlerinin bu sorunu çözeceğine inanıyor. Volatilite oldukça yüksek olabileceği için Sirin Labs kullanıcılara mevcut en iyi oranları sunmayı amaçlıyor.

Telefon, Sirin Labs tarafından geliştirilen Android’in özel bir sürümünü çalıştıracak. Telefonun üretimi açısından şirket, Tayvanlı şirket Foxconn ile çalıştı ancak şirket Foxconn’un projeye nasıl dahil olduğuna dair ayrıntılar bilnmiyor.

Teknik özellikler açısından, telefon iPhone X’dan yarım inç daha uzun, daha geniş ve %22 daha kalın.

FINNEY teknik özellikleri
FINNEY teknik özellikleri

HTC mi, FINNEY mi? Hangisi ilk olacak?

Şirketin iddialarına göre FINNEY, dünyanın ilk Blockchain telefonu olacak. Ancak, HTC’nin Exodus Blockchain telefonunu bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürmesi beklenirken, piyasaya çıkacak ilk Blockchain telefon olma unvanını kimin alacağı konusunda kimse emin değil.

Her iki şekilde de, her iki telefon da 1000 dolara benzer şekilde fiyatlandırılıyor ancak HTC, geniş bir dağıtım pazarına sahip olduğundan beklentiyi yükseltiyor. Bu telefonların piyasaya sürülmeden ne kadar rekabetçi olacağı belli değil ve bazı karşılaştırmalar yapılabilir.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Lionel Messi, Blockchain tabanlı SIRIN LABS ile reklam anlaşması imzaladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin