Müthiş fırsat: Sınırlı sayıda Işıklar Coin (ISIKC) büyük indirimle satışta!
Müthiş fırsat: Sınırlı sayıda Işıklar Coin (ISIKC) büyük indirimle satışta!

Müthiş fırsat: Sınırlı sayıda Işıklar Coin (ISIKC) büyük indirimle satışta!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Siz değerli okuyucularımıza daha önce tanıttığımız Işıklar Coin (ISIKC) bir kez daha halka açık satış başlattı. Önceki fırsatları kaçırdıysanız üzülmeyin, üçüncü satış sürecinde ISIKC almak çok kolay! Detaylara birlikte bakalım.

Işıklar Coin (ISIKC) 3. Halka Açık Satış Programı

  • Tarihler: 1 Şubat – 15 Mart 2022
  • Fiyat: 0,50 dolar
  • Sınır: 5 milyon adet coin
  • Bitcoin, Ethereum ve USDT ile alım yapabilirsiniz.

Buraya tıklayarak katılabilirsiniz.

Işıklar Coin büyük bir indirimle satışa çıktı

Yarım asırlık geçmişiyle güven inşa eden Işıklar Holding, kripto para sektöründeki güçlü yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor.

İlk iki halka açık satış sürecini başarıyla tamamlayan ve yatırımcılarına eşsiz fırsatlar sunan Işıklar, yeni bir fırsat sunuyor.

1,65 dolarda ATH yapan ISIKC’ye 0,50 dolara sahip olun!

26 Şubat 2022 itibarıyla 0,79 dolardan işlem gören ISIKC, tüm kripto paraların rekordan rekora koştuğu Kasım 2021’de 1,65 dolara kadar yükselmişti.

1 Şubat’ta başlayan ve 45 günlük sınırlı bir sürede tamamlanacak olan satış sürecinde Işıklar Coin’e yalnızca 0,50 dolar karşılığında sahip olabilirsiniz.

Elinizi çabuk tutmanız şart: Mart ayının ortasına kadar vaktiniz olsa da yalnızca 5 milyon adet ISIKC’nin satışa sunulduğunu unutmayın. Her an bitebilecek sınırlı bir miktardan söz ediyoruz.

Üçüncü satış süreci ötekilerden neden farklı?

İlk iki satış sürecinde yatırımcılarına sunduğu eşsiz fırsatlarla hem kazandıran hem de güven inşa eden Işıklar Holding, üçüncü satış sürecinde pek çok yenilik sunuyor.

Işıklar Holding, diğer pek çok şirket gibi kripto parasını çıkarıp sonrasında arkasına yaslanmıyor; trendleri her an takip ediyor ve çalışmalarını sektörün aktığı yöne doğru şekillendiriyor. Bunun en büyük kanıtlarından biri, Metaverse alanında çalışmalar yapmaya başlamış olmaları.

Bundan birkaç sene öncesine kadar “gelecek Blockchain’de” diyorduk. Şimdi ise Metaverse’in geleceğin ta kendisi olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Pek çok şirket Metaverse yatırımlarını hızlandırdı, bazıları ise geri kaldı. Işıklar, bu alanda başı çekmek için çok ciddi projelere sahip.

Işıklar Yazılım ve Teknoloji, Meta Evren’de daha da derinlere inmek istiyor ve halihazırda Londra, Singapur, New York ve Sofya gibi büyük şehirlerde çalışmalar gerçekleştiriyor. Şirketin Metaverse’teki bir sonraki adımı ise takipçileriyle daha sıkı bir bağ kurmak ve şirketle iletişimlerini kolaylaştırmak için Metaverse arazilerinin her birinde ofisler oluşturmak. Dünya devlerinin bile emekleme adımları attığı bu alanda Işıklar Holding dünya standartlarında işler yapmaya hazırlanıyor.

Bitcoin, Ethereum ve Tether ile alım yapabilirsiniz

Yine önceki satışlardan farklı olarak, bu kez KYC kaydınızı gerçekleştirdikten sonra Bitcoin, Ethereum ve Tether kullanarak indirimli ISIKC’lerinize kavuşabileceksiniz.

Sadece 1 ay önce ISIKC’de mükemmel bir güncelleme yapıldığını da hatırlatalım. Bu sayede şimdiden Işıklar’ın durum tespit sürecini geçebilen tüm işletmeler, sadakat programı sistemini kullanmaya başlayabiliyor.

Web SitesiWhitepaper

FacebookTwitterGitHubTelegram

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin