Singapur’un en büyük bankasının kripto para borsası açması ne anlama geliyor? - JST Capital açıkladı
Singapur’un en büyük bankasının kripto para borsası açması ne anlama geliyor? - JST Capital açıkladı

Singapur’un en büyük bankasının kripto para borsası açması ne anlama geliyor? – JST Capital açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur’un en büyük bankası DBS’nin bir kripto para borsası açmasından sonra bu hamlenin, diğer Asya finans kurumlarını kripto stratejilerini açıklamaya teşvik etmesi bekleniyor.

Ne anlama geliyor?

Singapur’un en büyük bankasının kripto varlık ticaretini destekleyen bir “dijital borsa” başlatmayı planladığını duyuran, artık silinmiş bir web sayfası, kripto para birimlerinin kurumsal olarak benimsenmesinin artmasının en son işareti.

DBS web sitesinde kısaca yer alan belge, yeni borsanın Singapur, Japonya, Hong Kong ve Amerika Birleşik Devletlerinin fiat para birimlerinin yanı sıra Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic, (ETC) ve Ripple (XRP)’yi destekleyeceğini duyurdu. Duyuru ayrıca, varlık destekli menkul kıymet tokenlarını destekleme planlarını da belirtti.

JST Capital kurucu ortağı Todd Morakis, hareketi Asya bölgesindeki diğer büyük bankalar ve finans firmaları için “önümüzdeki üç ila altı ay” içinde kripto varlık sektörü için stratejilerini açıklamaları için olası bir katalizör olarak nitelendirdi.

Morakis, borsanın Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından düzenleneceğini belirtti. Borsanın aradığı lisans türü ile ilgili detaylar dahil edilmemiş olsa da Morakis, borsanın “Güneydoğu Asya’da düzenlenen ilk dijital varlık borsası” olacağına inandığını söyledi.

Daha geniş bir kitle kriptoya ulaşacak

Morakis, DBS’nin dijital borsanın, daha geniş bir kitlenin kripto sektörüne erişmesi için güvenilir bir itibari para birimi sunacağını vurguladı ve platformun “DBS varlık yönetimine doğrudan bir bağlantı” olarak görüleceğini öngördü.

JST’nin kurucu ortağı, DBS Digital Exchange’in Singapur’un ötesine geçmesini de umuyor. Morakis, geçtiğimiz ayı dijital varlık sektöründe kurumsal olarak benimsemenin en önemli dönemlerinden biri olarak nitelendirdi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin