Singapur'un en büyük bankası DBS bir kripto borsası başlatıyor
Singapur'un en büyük bankası DBS bir kripto borsası başlatıyor

Singapur’un en büyük bankası DBS bir kripto borsası başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Singapur’un en büyük bankası olan DBS itibari para biriminden kripto para birimine doğru bir adım atarak kripto para borsası başlatıyor.

Banka tarafından açılan kripto para borsası

“DBS Digital Exchange” olarak isimlendirilen ticaret platformu, kullanıcıların dört kripto varlığıyla işlem yapmalarına izin verecek: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) ve XRP.

Borsa, artık silinen bir web sayfasına göre firmaların fon toplamasına yardımcı olmak için “zamanı gelince” menkul kıymet token tekliflerini (STO) gerçekleştirecek.

Borsa ne yapacak?

Önbelleğe alınan web sayfasında “Dijital varlıklar, yarının dijital ekonomisinin geleceği olmaya hazırlanıyor. Banka destekli bir dijital borsa olan DBS Digital Exchange ile şirketler ve yatırımcılar artık özel piyasaların ve dijital para birimlerinin geniş potansiyelinden yararlanmak için entegre bir çözüm ekosisteminden yararlanabilir” deniliyor.

Müşteri fonlarının saklanması konusunda, DBS Digital Exchange, ana DBS Bankasının hizmetlerinden yararlanacak. Banka, web sayfasına göre dijital varlıkların korunması için özel olarak tasarlanmış kurumsal düzeyde bir saklama çözümü olan DBS Digital Custody’yi uygulamaya koydu.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin