Singapurlu LUNA ve UST yatırımcıları, Do Kwon için polise rapor mu verdi?

Singapurlu LUNA ve UST yatırımcıları, Do Kwon için polise rapor mu verdi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Reddit’teki bir kullanıcı, Terra’nın LUNA ve UST projesine karşı 1000 Singapurlu adına bir polis raporu hazırladığını söyledi. Polis raporu, ilgili vatandaşın ‘Luna Cryptocurrency aldatmacasında’ para kaybettiğini belirtiyor. 

Bugün erken saatlerde Do Kwon, kriz sırasında herhangi bir LUNA ve UST satmadığını Twitter aracılığıyla açıklamıştı. Ayrıca icadının bu kadar acıya yol açmasından dolayı üzüldüğünü söyledi.

Reddit’in popüler sosyal medya platformunda bir kullanıcı, Terra’dan Do Kwon’a karşı Singapurlu yetkililere Polis raporu sunduğunu iddia etti. WuBlockchain ekibi, aşağıdaki Tweet aracılığıyla Do Kwon aleyhindeki polis raporunu vurguladı.

Binden fazla Singapurlu LUNA ve UST yoluyla para kaybetti

Reddit kullanıcısının raporu, ‘Luna Cryptocurrency Dolandırıcılığı’nda para kaybeden endişeli bir vatandaş olduğunu belirtmeye devam ediyor. Ayrıca, para kaybedenler adına adalet aramak için polise şikayet edildi.

Singapur Polis Merkezine gönderilen rapor

1000’den fazla Singapurlunun LUNA ve UST’ye yatırım yaptığını ve UST’nin sabit para olarak satıldığını tahmin etti. Polis raporu ise daha sonrasına paylaşıldı. Reddit’teki Do Kwon aleyhindeki bir polis raporuyla ilgili gönderi paylaşıldı. İşte mesajlardan bazıları:

Kripto ile uğraşmak yüksek risklidir. Polis paranızı almayacak ve Do Kwon’a bir şey yapmayacak.

(by kyuno)

Benim kripto param var. Her şey iyi olduğunda, kripto için herkes övünür. Ancak işler kötü gittiğinde yatırımcılar söylenmeye başlıyor.

(Lmao. – sukeguto)

Para gitti. Artık LUNA’nın iade edecek parası kalmadı. LUNA ve UST ekosisteminin çalışma biçimindeki temel bir kusur nedeniyle kendini algoritmik olarak değersiz hale getirdi. Her yatırımcı, üzerinde yapılan denetimleri okusa ve içinde bu kusurun olduğunu anlamış olsaydı, kimsenin başına bu olaylar gelmezdi.

(Tatabusa)

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin