Escobar ICO
Escobar ICO

Şimdi intikam zamanı: Pablo Escobar’ın kardeşi Trump’ı kripto paralarla bitirecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Medellin kartelinin eski lideri Pablo Escobar’ın kardeşi Roberto, bir dolarlık stablecoin için ilk kripto para teklifi Escobar ICO’yu başlattı. Roberto Escobar, crowdfunding kampanyasında doğrudan Donald Trump’ı hedef alıyor ve 50 milyon dolarlık bir yatırım yapmayı hedefliyor.

Escobar ICO

Roberto Escobar’ın 2019’da Başkan Donald Trump’ı empoze etmek için bağış kabul ettiğini gösteren Impeach Trump Fonu resmi web sitesinde kitle fonlaması destekleniyor. Web sitesi ayrıca Donald Trump’ın Amerika Birleşik Devletleri’nde en kötü başkanını olduğuna dair içerik yayınladı. Bağış, http://escobartrump.org/ web sitesinden ESCOBAR stablecoin satın alınarak yapılabiliyor. Escobar ICO ayrıca USDT veya Tether’in güvenilir bir stabilcoin olmadığını ve Escobar Stablecoin’in USDT ile rekabet etmeyi planladığını iddia ediyor.

Ayrıca Donald Trump’ın GoFundMe’ye 10 milyon dolarlık yatırım aldıktan sonra fonlarını kapatmalarını emrettiğini iddia ediyorlar. Escobar Inc’in CEO’su Olof Gustafsson, ICO’yu yöneten şirketin amaçlarının GoFundMe platformunu kullanarak 50 milyon dolar yükseltmek olduğunu, ancak fonlarının web sitesinde kapatıldığını söyledi. Kapatıldıktan sonraki 24 saat içinde, tekrar sansürlemeyi engellemek için ESCOBAR stablecoin’i başlattılar.

ESCOBAR stablecoin whitepaper

ESCOBAR stablecoin’in whitepaper’ı, Ethereum Blockchain üzerine 1 milyar ESCOBAR tokeninin (ERC 20) verileceğini belirtiyor. Tokenler ABD doları ile sabitlenecek ve Belize’de kayıtlı bir varlık aracılığıyla kullanılabilecek.

Escobar Inc.’in COO’su Daniel Reitberg, ESCOBAR stablecoin’i 2019’da piyasaya sürmeyi planladıklarını ve insanların kendi stabilcoinlerini kullanmakta ısrar ettiklerini söyledi. Ayrıca Tether’e güvenmediklerini ve Roberto Escobar’ın yaşamında yüzlerce milyar dolar kazandığı harika bir kariyeri olduğunu da sözlerine ekledi.

Roberto Escobar daha önce Mart 2018’de Diet Bitcoin: Bitcoin hard fork’unu piyasaya sürmeyi denemişti. Diet Bitcoin web sitesinde, CIA’in Bitcoin’i yok etmek üzere olduğu için Bitcoin’in bir alternatif gerektirdiği belirtilmişti.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin