Sıkışan Metaverse coinde enerji birikti: Patlamayı kaçıran üzülebilir!
Sıkışan Metaverse coinde enerji birikti: Patlamayı kaçıran üzülebilir!

Sıkışan Metaverse coinde enerji birikti: Patlamayı kaçıran üzülebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SAND fiyatı düşüyor ve teknik model içinde konsolide olmaya devam ediyor. SAND, azalan trend çizgisinde bir yükselişe yönelmek için bir sinyal bekliyor gibi görünüyor.

  • Sandbox fiyatı Perşembe günü negatif tarafta işlem görüyor.
  • SAND, 2,80 dolar hayati desteğine bağlılığını sürdürüyor.
  • Günlük bazda azalan trend çizgisinin üzerine çıkabilirse kazanç kapısı açılacak.

SAND fiyatı 2,80 dolar civarında konsolide oluyor

Günlük grafikte SAND fiyatı uzun vadeli aşağı yönlü bir trendde işlem görüyor ve son zamanlarda yatay hareket etmeye devam ediyor. Son konsolidasyona rağmen, token, 26 Aralık’ın en yüksek seviyesinden 6.96 $’a uzanan düşüş eğilimi çizgisini yeniden test edebilir.

Ayrıca SAND fiyatı, 50 günlük EMA’da (Üssel Hareketli Ortalama) 3.60 $’da bir engelle karşı karşıya. Psikolojik 4 dolar seviyesinde ek bir direnç bariyeri ortaya çıkabilir.

Buna ek olarak, varlık 16 Şubat’ın en yüksek seviyesi olan 4,45 doların üzerinde kesin bir kapanış yapmayı başarırsa, o zaman nihai hedef olan 5,0 doları aşmayı başarabilir.

Alternatif olarak, düşüş hissiyatındaki bir artış, SAND fiyatını kritik destek seviyesini 2,80$’ı kırmaya zorlayabilir. Bu senaryoda, fiyat Kasım ayında en son görülen 2.03$’ı tekrar görebilir. Satış baskısındaki bir artış, SAND’ın fiyatını 1,50 dolara itebilir.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, 21 Şubat’tan bu yana fiyatla yukarı yönlü bir ayrışma oluşturuyor. Ancak fiyat, formasyondan yararlanamıyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama, aşırı satım bölgesinin yakınında tarafsız bir duruşla işlem görüyor. Göstergedeki herhangi bir artış fiyatı daha da yükseltebilir.

Şu anda SAND/USD, gün için %4.72 düşüşle 2.82$’dan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin