featured

Sigortalı kripto para cüzdanı BeLL Wallet dünyanın en güvenilir cüzdanı olmaya geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto varlıkların yönetimi güvenle saklanması, transfer ve ticaret gibi son derece önemli unsurları içerir. Kripto para yatırımcılarının bu tür ihtiyaçlarına odaklanmış olan BeLL platformu, sunduğu hizmetlerle varlıklarınızı yüzde 100 güvenli bir şekilde yönetmenizi hedefliyor.

bell platform

BeLL Platformu, bünyesinde geliştirilen merkezsiz borsa desteği, sigortalı kripto para cüzdanı ve varlık transfer protokolü ile kripto topluluğuna güvenilir ve pratik bir hizmet sunuyor.

BeLL DEX (BeLL Merkezi Olmayan Borsa)

Merkezsiz kripto alanına farklı bir anlayış getirmeyi planlayan BeLL’in en önemlisi artısı merkezsiz borsa kârının yüzde 100’ünü BeLLCoin sahiplerine dağıtacak olması. Tüm katılımcılarıyla kârını paylaşarak ekosisteme değer katmak isteyen BeLL DEX, BeLLCoin sahiplerine kişiler arası otonom ağı ve dağıtılmış muhasebe teknolojisi gibi Blockchain’in en yararlı hizmetlerini sunuyor.

BeLLCoin’in ana hedefleri arasında şunlar var:

  • BeLLCoin sahiplerine değer katan DEX’i geliştirmek
  • Tüm BeLLCoin sahiplerine kullanıcı desteği sağlamak
  • BeLLCoin sahipleri ile gerçek merkezsiz topluluğu oluşturmak

BeLL, bu 3 ana hedef çerçevesinde yasal DEX’i geliştirmeye devam ederek kullanıcılara gerçek anlamda değer katmak istiyor.

BeLL Wallet

BeLL Wallet’ın vizyonu, dünya üzerindeki en güvenilir ve en emniyetli cüzdan olmak. Bu vizyon doğrultusunda BeLL Wallet, varlıklarınızı yüzde 100 güvenli bir şekilde yönetmenize yardımcı olmak için son tasarım bir cüzdan geliştirdi. Aynı zamanda girişim, cüzdan özellikleri ile ilgili güncellemeleri proaktif bir şekilde sürdürüyor.

BeLL Wallet’ın ana özellikleri:

  • Sigortalı cüzdan
  • Müşterek sahiplik
  • Orijinal token ihracı
  • Varlık transfer protokolü
  • Merkezsiz borsa

Sigortalı kripto para cüzdanı

bell wallet sigorta

BELL Wallet sigortalanmış bir merkezsiz yapıya sahip cüzdan özelliğindedir. Sıradan bir kripto para cüzdanının giriş anahtarlarını kaybettiğinizde veya unuttuğunuzda cüzdanınıza erişim sağlayamazsınız. BeLL Wallet’ın ayrıcalıklı hizmeti olan cüzdan sigortası sayesinde böyle bir durum yaşadığınızda, cüzdanınızda bulunan varlıkları geri alma imkânına sahip olursunuz.

Müşterek sahiplik

Birçok durumda kullanıcı adı (ID) ve şifrenizi bilen herhangi biri dijital cüzdanınıza erişebilir. Kripto para varlıklarının kurumsal bir yapıda yönetildiği dijital varlık veya borsa hesabında tutuluyorsa o zamanda fonların transfer kararı sizin dışınızda tek bir kişiye bağlı olabilir.

BeLL Wallet’ta tek bir hesap için müşterek sahiplik seçeneği bulunur. Bu seçenek tercih edildiğinde cüzdandan varlık çekimi, yetki verdiğiniz tüm kullanıcıların onayları ile gerçekleşir.

Varlıklara kesintisiz bağlantı

bell gorsel 3

 

BeLL Wallet kullanan kripto para sahipleri, cüzdanlarını olağan dışı durumlar için ayarlayabilirler. Örneğin, cüzdan sahipleri beklenmedik bir durumla karşılaştığında yetki verecekleri kişilerin cüzdana erişmesini sağlayabilirler. Cüzdanın bu çoklu onaylı kullanıcı özelliği sayesinde aile bireylerinize veya yakın bir arkadaşınıza cüzdana erişme yetkisi verebilirsiniz.

BeLL Token

BeLL platformunun yerel tokeni BeLL Token sayesinde BeLL Wallet’tan varlık transferi gerçekleşebileceği gibi cüzdanınız için yaptıracağınız sigorta ücretini de BeLL Token ile ödeyebilirsiniz.

Ayrıca BeLL platformu iş modeli ile token için önemli bir ekosistem oluşturmayı planlıyor. Buna göre aşağıdaki hizmetlerden alınacak ücretler ile bir iş modeli oluşturalacak

  • DEX bünyesinde işlem ücretleri
  • Sigorta özel gelirleri
  • Cüzdanlar arası fon transferi işlem ücretleri

BeLL token detayları

BeLL Wallet sigortasına ilişkin zorunlu gereksinimler

BeLL Wallet’ınıza sigortalı olarak kullanmanız için bazı basit koşullar bulunuyor. Bu şartlar şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Bell Wallet hesap oluşturmak için Twitter, Facebook ve Telegram hesaplarınızın olması zorunlu koşuldur. Bell Cüzdan sigortasına başvurduğunuzda kimlik doğrulaması için bu sosyal medya hesaplarınıza direkt mesaj gönderilir.
  • Diğer bir koşul ise BeLL Wallet hesabı oluştururken görsel yükleme zorunluluğudur. Bu görsel BeLL Wallet sigortasına başvuru yaparken de kullanacağınız bir görsel olacaktır.

Şirket ayrıca sigorta kapsamına alınacak kripto varlık tutarına göre sigorta ücretlerini şu şekilde belirliyor:

  • 100.000 doların altında varlıklar için: Aylık 100 BeLL ya da 0,05 ETH
  • 500.000 doların altında varlıklar için: Aylık 500 BeLL ya da 0,3 ETH
  • 1.000.000 doların altında varlıklar için: Aylık 1.000 BeLL ya da 0,7 ETH

Yukarıda belirtilen miktarlar her ayın ilk günü hesaplardan otomatik olarak alınır.

BeLL Wallet IEO’su Sistemkoin’de

banner_vector5

BeLL Wallet’ın Sistemkoin kripto para borsasında gerçekleştireceği IEO satışı 8 Ağustos 2019 saat 12.00’de başlayacak. BeLL Wallet IEO’su 31 Ağustos 2019 saat 12.00’ye kadar devam edecek. BeLL Wallet IEO için detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

BeLL Wallet

FacebookTwitterTelegramMedium

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin