Sigortacılıkta Bitcoin kullanımı dönemi başlıyor!
Sigortacılıkta Bitcoin kullanımı dönemi başlıyor!

Sigortacılıkta Bitcoin kullanımı dönemi başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin benimseme eğrisi, Fransa’da dik bir yükseliş kaydetmek üzere. Bu, Fransa’nın Ulusal Meclis’in ülkedeki sigorta şirketlerinin Bitcoin’i ve diğer kripto para birimlerini hayat sigortası sözleşmelerinde dikkate almaları için oy vermesinin ardından geldi.

SPF’ler Fransa’da Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yapacak

Milletvekillerinin geçirdiği değişiklikler, Sigorta Kanunu’nu etkiledi ve sonuçta 21. maddeyi genişletti. Daha önce, uzmanlaşmış profesyonel fonlara yapılan yatırımlarda kripto para birimleri hariç tutulmuştu. Madde 21 ve Madde 26’da yapılan değişiklikler SPF’lerin Bitcoin ve diğer Blockchain destekli varlıklara yatırım yapmalarını sağlar.

Özellikle, bir hayat sigortası poliçesinin  kripto para birimlerine yatırım yapabileceği minimum veya maksimum sınırlar yok. Bu, hayat sigortası poliçelerine sahip olanların, Bitcoin değeri arttığında poliçelerin değerini arttırmalarını sağlar. Milletvekilleri, şirketler ve girişimciler son 12 ay içinde bunu bir gerçeğe dönüşmesine yardımcı olmak için birlikte çalışıyorlar. 

Bu gelişme Bitcoin ve kripto para piyasası için önemli

Bu politika değişikliği Fransız yerlilerinin kripto para birimleri için yatırım yapmalarına izin veriyor. Poliçe değişikliği, Fransız hane halkları arasındaki sigorta poliçelerinin finansal varlıkların yüzde 40’ını oluşturduğuna göre önemli. Yatırımcılar aynı zamanda diğer tasarruf araçlarına göre yapılan yüksek getiri nedeniyle sigorta ürünlerine yöneldiler.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin