Signal mesajlaşma uygulaması MobileCoin ile ödeme özelliğini ekledi
Signal mesajlaşma uygulaması MobileCoin ile ödeme özelliğini ekledi

Signal mesajlaşma uygulaması MobileCoin ile ödeme özelliğini ekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kullanıcılarına daha fazla seçenek sağlamak için, özel mesajlaşma uygulaması Signal, MobileCoin (MOB) adlı yeni bir ödeme özelliği ekledi.

Yeni ödeme özelliği, Stellar (XLM) blockchain teknolojisine dayanmakta. Farklı mobil cihazlarla verimli bir şekilde çalışırken kullanıcıların gizliliğini koruyor.

Bazı kullanıcılar, Facebook Libra’yı başlattığında 2019’da geri alınacağına dair söylentiler olduğu düşünüldüğünde, yeni özelliğin lansmanının gecikmiş olduğunu düşünebilir.

Yeni özellik yalnızca İngiltere’deki kullanıcılar için kullanıma açık

Yüksek hızlı gizlilik ödeme özelliği, kullanıcıların kripto para birimlerini diğer kullanıcılara özel olarak göndermesine izin verecektir. Ancak, firmaya göre, özellik şimdilik yalnızca İngiltere’deki kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

MobileCoin, iOS ve Android platformlarında mevcuttur. Ayrıca, yalnızca akıllı telefonlarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış olan MobileCoin’in MOB kripto para birimi için de destek sunuyor.

Ocak ayında Signal özel bir kripto ödeme sistemi yapmayı planlıyordu. Signal’in büyüme ve iletişim başkanı Jun Harada yeni özellik hakkında yorum yaptı.

Şirketin amacının her zaman kullanıcılara verilerinin tam kontrolünü vermek olduğunu belirtti. MobileScan tasarımı ile kullanıcılar artık hesap bakiyelerine, fonlarına ve tam işlem geçmişine tam erişime sahip.

Ayrıca, başka bir uygulamaya veya hizmete geçmek isterseniz, paranızı istediğiniz zaman aktarabilirsiniz.

MobileScan, kullanıcıların gizliliğini artıracak

Signal Moxie’nin CEO’su Marlinspike, kullanıcılar için daha fazla kolaylık sunan yeni özellik hakkında da yorum yaptı.

Signal’in yeni ödeme özelliğini, şirketin gizlilik korumalarını, diğer şifreli görüşmeler için sunulan aynı sorunsuz deneyime sahip ödemelerle genişletmenin bir yolu olarak tanımladı.

Diğer mesajlaşma uygulamalarına eklenen bazı ödeme özelliklerinin kullanıcıların banka hesaplarını birbirine bağladığını ekledi. Ancak şirketin MobileScan ile elde ettiği şey, yalnızca gönderenin ve alıcının işlemi izleyebilmesi veya gözlemleyebilmesi için bir kullanıcıya para göndermesi için bir yol sağlamaktır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin