Sıcak gelişme: Three Arrows Capital, üç önemli borsa tarafından tasfiye edildi!

Sıcak Haber: Three Arrows müşteri fonlarını suistimal etmekle suçlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto hedge fonu Three Arrows Capital, pozisyonlarındaki marj çağrılarını karşılamak için müşteri fonlarını kullanma iddialarıyla karşı karşıya kaldı. Fonların suistimal edildiğine dair haberler yayınlaştı.

Kripto ticaret şirketi 8Blocks Capital’in başkanı Danny Yuan, Three Arrows’un marj çağrısına cevap vermek için yaklaşık 1 milyon dolarlık 8Blocks fonunu kullandığını iddia etti. 8Blocks, 2020 yılında hedge fonunun alım satım hesaplarını kullanmak için bir anlaşma imzalamıştı.

İddialar, kripto pazarındaki keskin düşüşün ortasında, Three Arrow borçluları tarafından birden fazla cephede tasfiyeyle karşı karşıya olduğu bildirildi.

Firmanın bazı pozisyonlarının kapandığını gördüğü ve bunun da bir dereceye kadar kripto pazarında, özellikle de Ethereum fiyatlarında düşüşe neden olduğu bildirildi.

Three Arrows’un müşterileri ve borçluları gölgeliyor mu?

8Blocks’un Yuan’ı, Twitter’da konuyla ilgili paylaşımlarda bulundu. Şirketin bu hafta başlarında fonlarının geri çekilmesi için Three Arrows’tan başlangıçta talepte bulunduğunu iddia etti. Yuan’a göre, bu talep göz ardı edildi.

Firma daha sonra Three Arrows ile yaklaşık 1 milyon dolarlık fonunun kayıp olduğunu fark etti. 8Blocks’un Three Arrows’a ulaşma girişimleri yine göz ardı edildi.

Yuan ayrıca Three Arrows’un borçlularından birkaçının marj çağrılarına cevap vermediğini söyledi. Buna ek olarak, hedge fonun pozisyonlarını tasfiye etmelerine neden olduğunu iddia ediyor. Bu da daha geniş pazarda bir düşüşe neden oldu.

8Blocks başkanı şimdi hedge fonuna karşı yasal işlem yapılması çağrısında bulunuyor. Bu amaçla, Three Arrows’un varlıklarını elinde bulunduran diğer kripto platformlarını, borç verenler tarafından yasal işlem yoluyla geri alınabilmeleri için pozisyonlarını dondurmaya çağırdı.

Three Arrows’un kurucusu Zhu Su ise bu hafta firmanın son zamanlardaki söylentilere karşı “ilgili taraflarla iletişim kurduğunu” söyledi. Ancak Zhu Su, Twitter’da Ethereum ile ilgili iddiaları cevaplamaktan kaçındı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin