featured

Sıcak haber: Sonunda bir kripto şirketi daha iflas başvurusunu yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto sisteminde kriz bir türlü bitmek bilmiyor. Yaşanan geri çekilme sonrasında kripto şirketleri iflasın eşeğine geldi. Hatta bazı şirketlerin iflas ettiğini ve başvuruda bulunduğunu biliyoruz. Diğer yandan iflasını saklayan şirketleri de görüyoruz. Buna ek olarak kripto borsalarınında sıkıntıları yatırımcılar arasında konuşuluyor.

Kripto borç veren Voyager Digital Holdings, hedge fonu Three Arrows Capital’e maruz kaldığı için iflasını açıkladı. Şirket, Çarşamba günü iflas başvurusunda bulundu.

Bir mahkeme dosyasına göre borç veren şirket, New York’un Güney Bölgesi’nde iflas başvurusunda bulundu.

Kripto şirketi, iflas başvurusunu gerçekleştirdi

Firmanın tahmini varlıkları 1 milyar doların üzerinde ve 100.000’den fazla alacaklısı var. Hareket, kripto borç verenin platformunda para çekme işlemlerini askıya almasından kısa bir süre sonra geldi.

Kripto şirketi Voyager, aynı zamanda bir iflas müzakeresi sürecinde olan Three Arrows Capital’a ciddi şekilde maruz kaldı. Three Arrows kısa süre önce Voyager’dan 660 milyon dolarlık bir krediyi temerrüde düşürdü.

Voyager iflası kripto için sorun oluşturuyor

Bitcoin ve Ethereum fiyatları, Voyager’ın başvurusuna yanıt olarak düştü. BTC 20.000 doların altına geriledi. Voyager’ın varlıklarının büyük bir kısmının artık borçlularını ödemek için tasfiye edilmesi muhtemel olduğundan, dosyalama muhtemelen kripto piyasaları üzerinde daha fazla baskı yaratıyor.

Şu anda, alım satım masası kripto borç verene 500 milyon dolarlık bir kredi limiti verdikten sonra Alameda Research, Voyager’ın en büyük alacaklısı gibi görünüyor. Ayrıca kripto şirketi Voyager tesisten yaklaşık 75 milyon dolar almıştı.

İflas aynı zamanda Alameda’nın finansmanı üzerinde potansiyel olarak baskı oluşturuyor. Bu da kripto piyasalarında dalgalanma etkisi yaratabiliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin