featured

Sıcak haber: Singapur merkezli kripto borsası para çekme işlemlerini askıya aldı, işte nedeni!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsalarındaki çekme işlemerinin durdurulmasıyla sık sık karşılaşıyoruz. Bazı nedenlerden dolayı borsalar yatırma ve çekme işlemlerini durduruyor ya da askıya alıyor.

Haziran ayında öne çıkan Celsius, Three Arrows Capital ve BlockFi olaylarında da para çekme işlemlerine kısıtlama getirilmişti. Hatta ara ara para çekim işlemleri durdurulmuştu.

Pazartesi günü ise Asya bölgesinden bir borsanın para çekme işlemleriyle ilgili haber geldi. Kripto para borsası Vauld, platformundaki tüm para çekme, alım satım ve para yatırma işlemlerini acil askıya aldı. Singapur merkezli şirket, mali ve hukuk danışmanlarıyla yeniden yapılandırma seçeneklerini araştırdığını söyledi.

Değişken piyasa koşulları finansal zorluklar için suçlandı

Şirket ekibi, kripto pazarında devam eden çeşitli nedenlerden dolayı finansal zorluklarla karşı karşıya olduğunu bildirdi. Borsa, “İş ortaklarının maddi sıkıntıları bizi etkiliyor” dedi.

Vauld yönetimi, 

“Tüm çabalarımıza rağmen mali zorluklarla karşı karşıya olduğumuzu bildirmek istiyor. Bu, değişken piyasa koşulları gibi koşulların bir kombinasyonundan kaynaklanmaktadır. Kilit iş ortaklarımızın finansal zorlukları kaçınılmaz olarak bizi etkiliyor ve önemli miktarda müşteri çekilmesine yol açan mevcut pazar ortamı.”

Vauld, son iki ayda müşteri çekimlerinin 197,7 milyon dolar olduğunu bildirdi. Para çekme işlemleri, kripto para piyasasının Terraform Lab’ın UST’sinin çöküşüyle tetiklendiği 12 Haziran civarında başladı. Son haftalarda, Celsius ağının duraklayan para çekme işlemleri ve Three Arrows Capital’in kredilerini temerrüde düşürmesi etrafındaki kriz durumu daha da kötüleştirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin