Grayscale, SEC’in ETF reddine sert bir şekilde karşı çıktı

Sıcak haber: Grayscale, Bitcoin ETF için tamamen hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale şirketinin çok istediği Bitcoin ETF için sona yaklaşıyoruz. Kripto endüstrisinin önemli bir parçası olan Grayscale, büyük ETF’e hazırlanıyor. Şirketin CEO’sundan gelen habere göre SEC için her şey hazır.

Bitcoin ETF’ini çok isteyen Grayscale tüm hazırlıklarını yaptı. Büyük bekleyiş sürerken ETF ile ilgili kararın verilmesine az kaldı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ilk Bitcoin ETF’ini geçtiğimiz sene vermişti. Hatta ETF sonrasında ralli yapan BTC, tüm zamanların zirvesine gitmişti.

Yatırım şirketi Grayscale’in ETF için yaptığı başvuruda SEC ile 240 günlük başvuru inceleme sürecine yaklaştı. CEO Michael Sonnenshein kararla iyimserliğini dile getirdi.

Grayscale, Bitcoin ETF kararını bekliyor

Grayscale CEO’su’nun firmasının tanıtıma yönelik SEC’in tanıtımına katıldığını söyleyerek şunları ekledi:

“Temmuz başına SEC’den bir karar ve görünüşte daha fazla bilgi ile Grayscale ekibinden haber alacaksınız. Grayscale, GBTC’ye yönelik olarak kesinlikle tamamdır. Son zamanlarda, ülkenin önde gelen savunucularından biri olan eski ABD Başsavcısı Donald B. Verrilli, Jr.’ı kıdemli bir hukuk stratejisti olarak tuttuk. Bu konunun önemini ifade etmemize yardımcı olacak mümkün olan en güçlü hukuk ekibini oluşturduk.”

Grayscale, SEC’in yakın geçmişteki eylemlerine dayanarak Bitcoin ETF hakkında olumlu bir karar alacağından umutlu. SEC, Bitcoin pazarının olgunluğunun artan bir şekilde tanınmasına ve rahatlığına işaret ettiğini söyledi.

Son veriler GBTC’nin Bitcoin’den daha kötü performans gösteriyor. Bitcoin’in bu yıl yaklaşık %55’lik düşüşünü temel alan veriler, GBTC’nin şu ana kadar %63’ün üzerinde düştüğünü ortaya koydu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin