FTX iflası, Grayscale hakkında söylentileri güçlendiriyor…

Sıcak haber: Grayscale, bazı varlıkları sermaye fonundan kaldırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük dijital para varlık yöneticisi, 2022’nin ikinci çeyreğine ilişkin Fon Bileşenlerinin bir güncellemesini yayınladı. Ancak kuruluş, portföyünden bazı kripto tokenlerini kaldırdı.

Grayscale, 5 kriptoyu fonlarından kaldırıyor

Grayscale, Büyük Cap Seçme Endeksi metodolojisine uygun olarak Bitcoin Cash, Chainlink, Litecoin, Polkadot ve Uniswap’ı kaldırdığını belirtti. Bu, fonu yeniden dengelemek için yapıldığı belirtildi. Firma ayrıca havuzdaki bazı tokenleri sattı. Bu arada, fona yeni token dahil edilmediği.

Şu an itibarıyla, Digital Large Cap Fund’ın bileşenleri Bitcoin (BTC), %68.88, Ethereum (ETH), %25.22, Cardano (ADA), %2.71, Solana (SOL), %2.23 ve Avalanche (AVAX), 0.96 olarak duruyor.

Verilere göre, fonun yönetimindeki varlıklar 201,3 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Ancak, son 12 ayda %45,79 geriliyor. Bu arada, kuruluşundan bu yana hala %26.8 artış gösteriyor.

Bu arada, dünyanın en büyük dijital varlık yöneticisi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile ağır bir mücadeleye girdi. Grayscale’in olası spot Bitcoin borsasında işlem gören havuz teklifini reddetti. Ancak, açılan kuruluş aynı gün davaya gitti.

Raporlara göre Grayscale, mahkemeden SEC’in dosyalamadaki kararını gözden geçirmesini istedi. Firma daha önce ret durumunda yetkiliye dava açmaya hazır olduklarını belirtmişti.

DeFi fonları YFI’yi kaldırır

Firmanın fon bileşenlerini satarak DeFi Fonu portföyünü de ayarladığı belirtildi. Fonu yeniden dengelemek için Yearn Finance’ı (YFI) fondan kaldırıldı.

Fon bileşenleri, Uniswap (UNI), %56,35, MakerDAO (MKR), %13,49, Aave (AAVE), %12,44, Curve DAO Token (CRV), %7,48, Amp (AMP), %5,52 ve Compound (COMP), %4.72 şeklinde.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin