Sıcak Haber: Google, Coinbase ile kripto ödemeleri konusunda anlaştı

Sıcak Haber: Google, Coinbase ile kripto ödemeleri konusunda anlaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase borsasında gün içinde iyi haberler gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde ilk müjdeli haber gelmişti. Şimdi ise Amerikalı borsa, Google ile büyük bir anlaşmaya vardı. Kripto ödemeleri ile ilgili iki dev anlaşma sağladı.

Google, 2023 yılının başlarında kullanıcıların Coinbase aracılığıyla Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimlerini kullanarak bulut hizmetleri için ödeme yapabileceklerini söyledi.

Teknoloji devi Google, Salı günü çeşitli uygulamalar için kripto borsası Coinbase ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Yapılan anlaşmaya göre önümüzdeki yılın başlarından itibaren, Google Cloud kullanıcıları hizmetler için kripto para birimleriyle ödeme yapabilecek. 

Coinbase ile Google ödeme konusunda mutabık kaldı

Kripto para borsası Coinbase, başlangıçta Amazon Web hizmetleri kullanılarak depolanan veriyle ilgili bazı uygulamalarını Google’ın bulutuna taşıyacağını duyurdu.

Google Cloud’un başkan yardımcısı ve genel müdürü ve platform başkanı Amit Zavery, başlangıçta, kripto para ödemelerinin yalnızca Coinbase Commerce entegrasyonu aracılığıyla yapılacağını söyledi. Bunun için Web3’te halihazırda aktif olan belirli bir müşteri grubundan kabul edileceğini belirtti.

Kripto ödemelerini içeren anlaşma ile ilgili kullanımın nasıl olacağı henüz açıklanmadı. Öte yandan Google’ın teknolojiler arasındaki muazzam varlığı ve Coinbase’in devasa kullanıcı tabanı göz önüne alındığında, duyuru büyük önem taşıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin