Goldman Sachs, Asya’daki ilk Bitcoin vadeli işlemini başlattı…

Sıcak haber: Goldman Sachs, önemli bir hizmeti daha sunacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin gibi Ethereum kullanımı günden güne artıyor. Kurumsal şirketler sadece Bitcoin’i desteklemiyor. BTC’ye alternatif olan pek çok varlık kurumsalların listesinde yer alıyor. Aynı zamanda finans şirketleri hizmet olarak da sunuyor. Son ekleme haberi ise Goldman Sachs tarafından geldi.

Dünyanın önemli bankaları arasında gösterilen Goldman Sachs, müşterilerine yeni bir hizmet için kolları sıvadı. Bu hizmet kriptonun en değerli ikinci varlığını kapsıyor. Kullanıcılar, yakın zamanda Ethereum üzerinde OTC hizmeti alabilecek.

Goldman Sachs, müşterilerine Ethereum (ETH) için OTC opsiyon ticareti sunmayı planladığını söyledi. Yatırım bankası, yaygın olarak beklenen bir hisse kanıtı (PoS) modeline geçişinden önce tokena artan müşteri ilgisini göstermiş oldu.

Büyük bir Wall Street bankası için bir ilk olan Bitcoin (BTC) için bir OTC opsiyon ticareti gerçekleştirmesinden sadece birkaç hafta sonra bu adım geldi. İşlem, Goldman Sachs’ın kripto ürünleri için en büyük likidite sağlayıcısı olan dijital fon yöneticisi Galaxy Digital aracılığıyla yapıldı.

Goldman Sachs yakın bir zaman diliminde hizmetini başlatacak

Bloomberg’den gelen habere göre, bankanın küresel kripto ticareti başkanı Andrei Kazantsev, bir müşteri web semineri sırasında müjdeyi verdi. Yatırım bankasının ürünü “zamanı gelince” piyasaya sürmeyi planladığını söyledi.

Müşteri ilgisi, bir PoS modeline yönelirken dünyanın en büyük ikinci kripto para birimine doğru kayıyor gibi. 

OTC işlemleri genellikle büyük işlemleri içeriyor. Aynı zamanda OTC daha çok kurumsal yatırımcılara yöneliktir. Bankanın OTC kripto seçeneklerine girmesi, Goldman’ın müşterilerinin çoğunu oluşturan büyük ticaret evlerinden kriptoya artan ilgiyi de vurguluyor.

Goldman Sachs, spot kripto ticareti sunmuyor. Ancak kripto ETF’lerine ve opsiyon ticaretine erişimi bulunuyor. Kurumsal tüccarlar, doğrudan token tutmak yerine, genellikle bir vekil aracılığıyla kriptoya yatırım yapmayı tercih ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin