Goldman Sachs, Asya’daki ilk Bitcoin vadeli işlemini başlattı…

Sıcak haber: Goldman Sachs, Celsius varlıklarını almak için hareketlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Celsius’un yaşadığı kriz günlerdir konuşuluyor. Piyasayı önemli ölçüde etkileyen platform için yeni girişimler ise yolda. İflasın eşiğinde olan Celsius Network’e bir şirket talip oldu. Sabah saatlerinde bültenlere düşen habere göre Celsius’un elindeki varlıklar bankacılık devine geçebilir.

Kripto borç veren Celsius Networks, şu anda platformda gerçekleşen büyük tasfiyelerle çok kötü bir aşamada. Kaynaklara göre Goldman Sachs, Celsius Networks’ün sorunlu varlıklarını satın almak için yatırımcılardan 2 milyar dolar toplamayı planlıyor.

Kaynaklar, bankacılık devinin Celsius’un varlıklarını büyük indirimlerle satın almaktan faydalanacağını söyledi. “Aşırı piyasa koşullarına” atıfta bulunan Celsius Networks, platformlarında para çekme işlemlerini durduracağını daha öncesinde duyurmuştu. Mayıs raporuna göre, kripto borç veren platform, müşterilere 8 milyar dolardan fazla borç verdi.

Goldman Sachs, Celsius’un ürünleriyle ilgileniyor

Fortune’a göre yatırım bankası Goldman Sachs, potansiyel iflasa hazırlanan sorunlu kripto borç veren Celsius’un varlıklarını satın almak için 2 milyar dolar artırıyor. Goldman Sachs’ın yatırımcıları, Celsius iflas ilan etmese bile, Celsius’un varlıklarını büyük indirimlerle satın alabilecekler.

Konuya aşina olan kişilere göre Goldman Sachs, Fortune’un 25 Haziran’da bildirdiğine göre, Web3 kripto fonlarından, sıkıntılı varlıklara yatırım yapmakta uzmanlaşmış fonlardan ve geleneksel finans kurumlarından faiz ve taahhütler görüyor.

Öte yandan 25 Haziran’da Wall Street Journal’ın haberine göre, kripto borç veren Celsius, olası bir iflas başvurusu için danışmanlık firması Alvarez & Marsal’ı işe aldı. Aslında, Celsius tarafından geçen hafta işe alınan Citigroup ve Akin Gump Strauss Hauer & Feld bir iflas başvurusunda bulundular.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin