Binance ve CZ ile ilgili iddialar devam ediyor: Sıradaki detay Justin Sun oldu

Sıcak Haber: FTX ile Binance anlaşmaya vardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 2-3 gündür FTX ile Binance arasında büyük bir savaş yaşanıyordu. Bugün sabah gelen sert açıklamalar ise piyasayı olumsuz etkiledi. FTX borsasından çekilen varlıklarla endişeler daha çok artmıştı.

Akşam saatlerine doğru gelindiğinde ise borsanın para çekme işlemlerini askı aldığı haberleri yayıldı. Yabancı kaynakların paylaştığı haberin ardından borsadan açıklama geldi. Spekülasyonun çoğaldığı bir ortamda piyasayı sevindirecek haber geldi. FTX ile Binance anlaşmaya vardı.

Binance, token çöküşünden sonra FTX.com’u satın almak için adım attı. FTX kurucusu Sam Bankman-Fried, borsanın kaderi hakkında sorular sorulduğunda sessiz kalan, anlaşmayı bir Twitter dizisinde duyurdu. Bankman-Fried,

“Ekiplerimiz para çekme birikimini olduğu gibi temizlemek için çalışıyor. Bu, likidite sıkışıklıklarını ortadan kaldıracak; tüm varlıklar 1:1 oranında kapsanacak. Binance’in gelmesini istememizin ana nedenlerinden biri bu.”

FTX ile Binance savaşı çabuk çözüldü

Hafta sonu borsasının FTT tokenlerini satacağını duyuran Binance CEO’su Changpeng Zhao, FTX etrafındaki kaosu harekete geçirdi.

FTX ile Binance arasında anlaşmayı kabul etmeden önce girişim yatırımcılarından dış sermaye elde etmek istiyordu. Firmanın planlarına aşina olan kaynaklara göre, firma 10 milyar ila 20 milyar dolar arasında bir değerlemeyle fon toplama niyetindeydi.

protos


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin