Kayıplar kervanına Blackrock şirketi de katıldı: İşte FTX bilançosu…

Sıcak haber: BlackRock, kurumsal yatırımcılar için önde gelen borsa ile anlaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasını yakından ilgilendiren bir haber geldi. İki dev şirket arasında yapılan anlaşma önemli bir birlikteki gösteriyor.

Yönetim altında 10 trilyon dolarlık varlığa sahip olan BlackRock, Coinbase ile anlaştı. İki şirket arasında kurumsal yatırımcılar için beraber hareket edilecek bir plan oluşturuldu.

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi olan BlackRock, kurumsal yatırımcılara daha iyi hizmet verebilmek adına Coinbase Prime ortalığı yaptı. Şirket bu sayede kurumsal yatırımcılarına kripto ticareti ve saklama hizmeti sunabilecek.

BlackRock ile Coinbase anlaşması büyük ses getirdi

BlackRock’un halihazırda Coinbase’de varlıklara sahip olan kurumsal müşterilerini, BlackRock müşterilerinin portföylerini yönetmelerini ve yazılımın sağladığı çeşitli yaklaşımlar yoluyla yatırım risklerini değerlendirmelerini sağlayan Aladdin varlık yöneticisi araç paketine bağlayacak, kripto borsası 4 Ağustos Perşembe günü duyurdu.

Eski BlackRock yöneticisi, kriptonun herkesin portföyünde bir yeri olacağını öngördü. Bu nedenle bu hareket, paradigmanın mantıklı bir devamı olduğu düşünülüyor. Bu arada Jim Cramer katıldığı programda şunları söyledi:

“Bazı insanlar Coinbase’in böyle bir haydut olduğunu, bunun aslında bir borsa olduğunu, bunun bir şirket olmadığını düşünüyor. Ancak Senato’nun bunun çok daha fazla Coinbase yanlısı olan CFTC tarafından düzenlenmesini istiyor gibi göründüğünü keşfettikten sonra, Larry Fink’in onlarla uğraşmak isteyeceği mantıklı geliyor.”

Yapılan anlaşmanın ardından Coinbase hisselerinde artış yaşandı. Kripto para borsasının yaptığı anlaşma neticesinde uzun süredir görmediği bir hareket geldi. Hisse, BlackRock anlaşması sonrasında yüzde 30’un üzerinde arttı. Ancak volatil olması nedeniyle hisse ticareti kısa süreliğine durduruldu.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin