Sıcak Haber: Binance, Terra Classic ile ilgili yakımları artacak mı?

Sıcak Haber: Binance, Terra Classic ile ilgili yakımları artacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borsası Binance, bugün LUNC ile ilgili yeni bir karar aldı. Borsa, Terra Classic (LUNC) yakma oranı %1,2’den %0,2’ye değiştirdiğini duyurdu. Terra Classic topluluğu, %0,2’ye düşürmek için teklifi başarıyla onaylandı. 

Topluluk havuzunun Terra Classic ekosistem geliştirmesini ve katkıda bulunanları finanse etmesi için %10 belirledi. Binance’de para çekme ve para yatırma gibi zincir üstü işlemler için ücreti %0,2’ye düşürülecek.

Binance, Terra Classic yakım oranını %0,2 olarak değiştirdi

19 Ekim Çarşamba resmi duyuruya göre Binance, para yatırma ve çekme dahil zincir üstü işlemlerdeki yakımı artırmak için %1,2’den %0,2’ye güncelleyecek. Tüm Terra Classic (LUNC) ve TerraClassicUSD (USTC) para yatırma ve çekme işlemleri için geçerli olacaktır. Ancak, değişiklik, LUNC spot ve marjin alım satımlarındaki alım satım ücretlerinin zincir dışını içermeyecek.

Binance, alınan LUNC ve USTC mevduatları üzerindeki %1,2 işlem ücretini %0,2’ye düşürecek. Bununla birlikte, mevduatlar, diğer kripto borsaları veya platformları tarafından alınan para çekme ücretlerine sahip olabilir ya da olmayabilir.

Para çekme işlemleri sırasında, kullanıcılar Binance tarafından alınan para çekme ücretleri ve Terra Classic zinciri tarafından %0,2 yakımının ardından para çekme tutarını alacaklardır.

Terra Classic topluluğu,  Binance CEO’su “CZ”nin LUNC ticaretini artırmak için ücretlerin düşürülmesini tavsiye etmesinin ardından, LUNC yakma oranını artırabilecek teklifini kabul etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin