Binance ve CZ ile ilgili iddialar devam ediyor: Sıradaki detay Justin Sun oldu

Sıcak Haber: Binance ile Kazakistan devleti arasında büyük anlaşma

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance’ın, ülkelerle yaptığı anlaşmalar dikkat çekiyor. Asya, Avrupa ve Amerika kıtasında yatırımlarını sürdüren kripto para borsası, önemli bir anlaşmaya daha imza attı. Asya’nın büyüyen ekonomilerinden biri olan Kazakistan ile dijital varlık piyasası hakkında ortaklık kuruldu.

Binance ile Cumhurbaşkanı arasında gerçekleşen anlaşma 3 Ekim Pazartesi günü geldi. Bu büyük duyuruyu açıklayan ise kripto para borsası oldu.

Kripto borsası Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Binance’in Kazakistan Cumhuriyeti Finansal İzleme Ajansı ile bir Mutabakat Zaptı (MOU) imzaladığını duyurdu. Şirket, ülkede güvenli bir sanal varlık piyasasının geliştirilmesine yardımcı olacak. Borsa ayrıca suç, kara para aklama ve terör finansmanı dahil olmak üzere yasa dışı kripto işlemlerini belirlemek ve engellemek için yetkililerle birlikte çalışacak.

Binance, Asya ülkesinde önemli birlikteliğe imza attı

Kripto borsası, özellikle de Asya ve Arap yarımadasında büyük işlere imza atıyor. Aldığı lisanslarla birlikte iyi bir yol kateden şirket, devletlerinde güvenini alıyor.

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, 3 Ekim Pazartesi günü paylaştığı bir blog yazısında Kazakistan Cumhuriyeti Mali İzleme Ajansı ile bir Mutabakat Zaptı imzaladığını duyurdu. Toplantıya Finansal İzleme Ajansı Başkanı Zhanat Kaldybekovich Elimanov’un yanı sıra ajans ve Binance çalışanları da katıldı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin