Axie Infinity’e bağlı Ronin köprüsünde problemler bitmedi mi? Fonlarla ilgili son durum…

Sıcak haber: AXS, Ronin Network geliştirmesinden sonra atağa kalktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftanın son iş gününde önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz aylarda Ronin Network üzerinde yaşanan büyük hackleme piyasaya bomba gibi düşmüştü. 

Cuma günü Ronin Network, 28 Haziran’da Ronin köprüsünü yeniden planlama için müjdeyi verdi. 620 milyon dolarlık rekor hack’i sırasında kullanıcılara kaybedilen fonları geri ödemeyi planlanıyor. Ronin, blok zinciri güvenlik firması Certik tarafından yönetilen dış denetimi, firma tarafından önerilen küçük değişikliklerle başarıyla geçti.

Ronin’in yeniden başlatma ve geri ödeme duyurusunun bir sonucu olarak, Axie Infinity’nin AXS tokeni son 24 saatte %20’den fazla yükseldi.

Ronin Network, Ronin Bridge yeniden başlatma ve geri ödemeyi duyurdu

Axie Infinity ve Ronin Network’ün sahibi Sky Mavis, Mart ayında 620 milyon dolarlık Ronin köprüsü hack’i sırasında kullanıcılara kaybedilen fonları geri ödeme sözü verdi. Şirket, Ronin köprüsünün yeniden başlatılmasından kısa bir süre sonra geri ödeme sürecini başlatacak.

İlginç bir şekilde, Ronin Network 24 Haziran’da bir tweet’te Ronin köprüsünü 28 Haziran’da yeniden açacağını duyurdu. Ayrıca, kullanıcıların hack’te kaybettikleri fonları geri verdiklerini de ortaya çıkardı.

Ayrıca Ronin Network, tüm doğrulayıcıları yazılımlarını bir Ronin hard fork’u için güncellemeye çağırıyor. Doğrulayıcılar, doğrulama düğümlerini yükseltmek için sonraki adımlar hakkında da bilgilendirildi.

Sky Mavis sözcüsü, kullanıcıların köprü yeniden açıldığında Mart ayında tuttukları her biri için bir Ethereum (ETH) çekebileceklerini söyledi. Ayrıca, Axie Infinity DAO’da eksik olan 56.000 Ether tokeni teminatsız kalacaktır.

AXS, haberden sonra günde %20 yükseliyor

Ronin köprüsünün yeniden açılış güncellemesi, Axie Infinity’nin AXS tokeninin son 24 saat içinde yaklaşık %20 yükseldi. Aslında, AXS fiyatı sadece son 3 saatte yalnızca %13 arttı.

İşlem hacmi son 24 saatte %50’den fazla artarak piyasa değerinin %18 artarak 1,38 milyar dolara kadar çıktı. Şu an fiyat yaklaşık olarak 17 dolar. Hacim ise neredeyse yüzde 100 seviyesine ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin