Sıcak gelişme: Three Arrows Capital, üç önemli borsa tarafından tasfiye edildi!

Sıcak gelişme: Three Arrows Capital, üç önemli borsa tarafından tasfiye edildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerde kripto piyasasının gündemi Three Arrows Capital (3AC) oldu. Söylentilerle çalkalanan şirket için bir batma hikayesi daha gelebilir. Sabah saatlerinde Finblox tarafından gelen haberin ardından kuruma bir kötü haberde borsalardan geldi.

Yabancı kaynaklardan gelen habere göre piyasanın önde gelen borsaları, 3AC’yi tasfiye etti. Tasfiye işlemini FTX, Deribit ve BitMEX gerçekleştirdiği söyleniyor. Borsalar, Three Arrows Capital’in pozisyonlarını tasfiye ettiği bildirildi.

Kaynaklardan biri ise, Three Arrows Capital’in kripto para borsası BitMEX’e yaklaşık 6 milyon dolar borcu olduğunu söyledi.

Three Arrows Capital, gündemden düşmüyor

Konuya aşina üç kişinin The Block’a verdiği demeçte, kripto borsaları FTX, Deribit ve BitMEX, 3AC olarak bilinen kripto hedge fonunun marj çağrılarını karşılamamasının ardından geçtiğimiz hafta Three Arrows Capital’in pozisyonlarını tasfiye etti.

Sonuç olarak, Singapur merkezli 3AC, BitMEX’e yaklaşık 6 milyon dolar borçlu olduğunu ortaya çıktı. Başka bir kaynak, FTX üzerindeki etkisinin fazla olmadığı söylendi. Derbit’te FTX’e benzer bir etkilenme gördü. Ancak en fazla darbeyi BitMEX yaşadı. 

Terra’nın serpinti ve ardından gelen kripto piyasası türbülansı 3AC’yi sarstı. Financial Times’ın Perşembe günkü haberine göre, hedge fonu bir borsa kötüye giden kaldıraçlı bir bahsi desteklemek için sermaye aradı. Kripto borç veren BlockFi’de marj çağrılarını ise yanıt vermedi.

Bir BitMEX sözcüsü The Block’a borsanın 3AC’nin pozisyonlarını tasfiye ettiğini doğruladı. Borç miktarı hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Ancak BitMEX’in hukuk departmanının sonraki adımlarda 3AC ile temas halinde olduğunu söylediler.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin