Sıcak gelişme: Tether 1 milyar adet USDT bastı!
Sıcak gelişme: Tether 1 milyar adet USDT bastı!

Sıcak gelişme: Tether 1 milyar adet USDT bastı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tether’ın son hamlesiyle birlikte bütün yatırımcıların odağı lider stablecoin’e çevrildi. Veri sağlayıcısı WhaleAlert’a göre, stablecoin ihraççısı Tether 1 milyar adet USDT basımı gerçekleştirdi.

https://twitter.com/paoloardoino/status/1625056758145097729

Olay, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun kayıtsız menkul kıymet olarak tanımaya çalıştığı bildirilen Binance USD (BUSD) skandalının tam ortasında gerçekleşti.

Tether‘in CTO’su Paolo Ardoino, 1 milyar USDT’nin basılmasının yetkili ancak yayınlanmamış bir işlem olduğunu hızlı bir şekilde duyurdu. Ardoino, bu miktarın gelecek dönemlerde ihraç talepleri ve zincir takaslar için envanter olarak kullanılacağını vurguladı.

USDT ve BUSD, sırasıyla 68.58 milyar dolar ve 16.13 milyar dolarlık piyasa değerleri ile kripto pazarındaki en büyük stablecoin’ler arasında yer alıyor. BUSD’nin Binance’teki tüm müşteri rezervlerinin %21’ini oluşturduğunu da belirtmek önemlidir.

Haber, Binance USD’nin değerini önemli ölçüde sarstı ve Tether USD’nin fiyatını öne geçirdi. Zirvede BUSD, USDT karşısında %0,48 düştü.

Binance CEO’su, borsanın yakın gelecekte BUSD’yi desteklemeye devam edeceğini ancak aynı zamanda sunulan yatırım ürünlerini farklılaştırmaya çalışacağını zaten söyledi. Öte yandan Paxos, mevcut BUSD teklifinin en az Şubat 2024’e kadar tamamen desteklendiğini ve kullanılabileceğini belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin