Sıcak Gelişme: VanEck, Bitcoin ETF için SEC'e yeniden başvurdu!
Sıcak Gelişme: VanEck, Bitcoin ETF için SEC'e yeniden başvurdu!

Sıcak Gelişme: SEC VanEck ETF kararını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SEC’in, VanEck ETF kararı merak konusuydu. Tüm kripto piyasası SEC’ten gelecek haberlere kitlenmiş durumdaydı. Ayı piyasasından kurtulmak için çoğu yatırımcı SEC olumlu kararını kurtarıcı olarak görüyordu. Aksi durumu düşünen az olsa da olumsuz bir EFT kararı tüm ümitleri uzun bir süre bitirebilirdi. Olumlu olarak piyasa bir kabul olmasa da erteleme kararının geleceğini herkes bekliyordu. Çünkü herhangi bir erteleme sonraki ilk çeyrekte kuvvetli onay anlamına geliyor.

SEC VanEck ETF kararını erteledi!

SEC, VanEck ETF’yi onaylanıp onaylanmayacağını veya onaylanıp dağıtılmadığı kararını bildirmek için bir basın açıklaması yaptı. Henüz bir tarih belirlenmedi, ancak rapor yayınlandıktan sonra teyit edilecek. Yapılan duyuruda SEC, VanEck ETF kararını erteledi. Bu ertelemeden dolayı, 30 Eylül ETF’ler için artık son tarih değil.

https://twitter.com/MeatTC_/status/1042869695869845506

SEC’in kararı, Bitcoin ETF’lerin sırasıyla Direxion ve ProShares’den elde edilmesini sağlayacak önerilen kural değişikliklerini reddettikten bir ay sonra geldi. Çoğu kripto destekçisi, EFT onayının nihayetinde gerçekleşeceğine, ancak sadece 2019’da olacağına inanıyor. VanEck ETF kararı için resmi son tarih 27 Şubat 2019 olarak belirlendi. Ancak, güncelleme federal sicile kaydedilmedi. Güncelleme yapıldıktan sonra, resmi son tarihten itibaren 180 gün daha verilecek. Bu erteleme büyük olasılıkla 2019’da olası bir ETF onayına işaret ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin