Ripple'dan Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, SEC davasının reddedilmesi için başvuru yaptı
Ripple'dan Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, SEC davasının reddedilmesi için başvuru yaptı

Sıcak gelişme: Ripple’a açılan davanın tarihi belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple davasında ilk duruşma tarihi olarak 22 Şubat 2021 tarihi belirlendi.

Dava tele konferans yoluyla yapılacak

New York Güney Bölge Mahkemesi oturumu düzenleyecek ve Yargıç Analisa Torres, COVID-19 salgını ışığında her iki tarafı da tele konferans yoluyla katılmaya yönlendirdi.

SEC ve Ripple ayrıca, 15 Şubat’a kadar şunları içeren ortak bir mektup göndermeye yönlendirildi: “1) iddialar ve savunmalar için gerçek ve yasal dayanaklar da dahil olmak üzere davanın kısa bir açıklaması, (2) düşünülen herhangi bir öneri ve (3) çözüm olasılığı.”

SEC, 22 Aralık’ta Ripple’a dava açtı ve şirketin CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Chris Larsen’in devam eden, kayıtsız XRP menkul kıymet satışı yoluyla 1,3 milyar dolardan fazla para topladığını iddia etti. SEC, XRP’yi bir menkul kıymet olarak görüyor.

Ripple’a göre SEC’in davası, “Ripple ile bağlantısı olmayan sayısız masum XRP perakende sahibine” zarar verdi. Suçlamaların, tüm kripto endüstrisi için düzenleyici ortamı “gereksiz yere bulanıklaştırdığını” söyledi.

Davadan bu yana, çeşitli kripto borsaları, piyasa yapıcılar ve varlık yöneticileri XRP ile bağlantılı faaliyetlerini askıya aldı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin