Sıcak gelişme: Ripple mahkemeye ön savunmasını sundu
Sıcak gelişme: Ripple mahkemeye ön savunmasını sundu

Sıcak gelişme: Ripple mahkemeye ön savunmasını sundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple SEC’in açtığı dava sonrasında mahkemeye ilk savunmasını sundu.

Ripple’da, bankacılık, mevzuat işleri ve karmaşık davalarda uzmanlığa sahip 30 yılı aşkın hukuki deneyimi bulunan Genel Danışman Stuart Alderoty tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün, SEC’in şikayetine ön yasal yanıtımızı sunduk. Bununla birlikte, SEC’i yenmeye ve iddialarındaki birçok yanlış anlama ve çelişkiyi düzeltmeye başlıyoruz.

Başka hiçbir ülke XRP’yi menkul kıymet olarak sınıflandırmadı. SEC, ABD’deki muadilleriyle ve diğer G20 pazarlarındaki emsalleriyle çelişiyor. Ripple hiçbir zaman bir ICO tutmadı, XRP’yi yatırım olarak satmadık veya sunmadık. XRP, 8 yıldır Ripple’dan bağımsız bir açık piyasada işlem görüyor.

Ayrıca, SEC’in ETH’nin bir menkul kıymet olup olmadığını nasıl belirlediğini  soran bir Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası talebinde bulunduk. Nedeniyle ilgili hiçbir açıklama veya rehberlik verilmedi. Biz sadece kuralların 1. açıkça ifade edilmesini 2. tutarlı bir şekilde uygulanmasını istiyoruz.

Bu davayı sadece kendimiz için savunmuyoruz, SEC’in dosyalanmasından zarar gören herkes için, piyasalarda düzeni sağlamak ve en önemlisi sektörün netliği için mücadele ediyoruz. Bu vakanın olabildiğince çabuk çözülmesi için çaba göstereceğiz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin