Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!
Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!

Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – San Francisco merkezli kripto para borsası Coinbase, bir halka arz (IPO) ile resmi olarak halka açılmak için gerekli belgeleri hazırladıklarını duyurdu.

Bugün Twitter üzerinden yapılan duyuruda “taslak kaydının (Form S1) Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunulduğu” belirtildi.

Coinbase halka arz için 20.000 doları bekledi

Dev borsanın bugün ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) ön belgeler sunduğu öğrenildi.

Coinbase aylardır halka arz spekülasyonunun hedefi konumundaydı. Ancak Bitcoin’in ilk kez 20.000 doları kırmasından sadece bir gün sonra gelen zamanlama göz ardı edilemez. Büyük borsa, kendisini Wall Street’in kripto para birimlerinde şimdiye kadarki en erişilebilir kaynaklarından biri olarak konumlandırıyor.

Firma bir blog gönderisinde, “Form S-1’in, SEC’in inceleme sürecini tamamladıktan sonra, piyasa ve diğer koşullara tabi olarak yürürlüğe girmesi bekleniyor.” ifadelerini kullandı.

Coinbase, SEC’e gizli bir şekilde başvurduğunu da belirtti. Bu da halka arza giden uzun yoldaki ilk resmi adım olarak dikkat çekiyor. Hedeflenen yatırım ise henüz bilinmiyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin