Son görüldüğünde Bitcoin çökmüştü! O gösterge yine açığa çıktı - Şimdi ne olacak?
Son görüldüğünde Bitcoin çökmüştü! O gösterge yine açığa çıktı - Şimdi ne olacak?

Sıcak Gelişme: Bitcoin ve kripto paralar sert düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı hafta sonu tüm zamanların en yüksek seviyelerinden sonra %4 düşüşle 22.400 dolar seviyesine geriledi.

BTC, Pazartesi işlemlerinde yeniden ortaya çıkan volatilite ile yukarı yönlü hareketleri korumak için temel bir seviyenin altına düştü.

Hafta sonu tüm zamanların en yüksek seviyelerinden sonra Bitcoin fiyatı %4 düşüşle 22.400 dolar fiyat seviyesine geldi.

Bitcoin (BTC), 21 Aralık’ta 23.000 $ desteğini kaybetti ve Pazartesi günkü işlem uzun zamandır beklenen bir düzeltmenin şekillenmeye başladığını gördü.

BTC fiyatı 22.800 dolar seviyesinde

BTC / USD yazının yazıldığı sırada 22.410 $ ‘lık en düşük seviyelerden toparlanarak 22.800 dolar seviyelerine geldi.

Hareket, analistler arasında Bitcoin’in neredeyse sabit kazançlarla geçen bir haftanın ardından geri çekilmesi gerektiğine dair şüpheleri doğruladı. Traderlar şu anda 20.000 $’ı izliyor ve bu da emir defteri verilerinin potansiyel olarak zorlu bir destek seviyesi olarak hareket ettiğini gösteriyor.

Geçen haftanın başında, lider kripto para birimi, Michaël van de Poppe’nin artık kısa vadeli bir fiyat hedefi oluşturabileceğine inandığı bir seviye olan 19.500 doların altındaydı.

Hafta sonu yaptığı yorumlarda 22.800 $’ın, daha fazla yükseliş olasılığını korumak için tutulması gereken çok önemli bir alan oluşturduğunu ekledi.

Altcoinler de bu düşüşe paralel olarak düşüş eğiliminde. Ethereum yazının yazılıdığı sırada %6 düşmüş durumda.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin