Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar
Dev borsa işini şansa bırakmak istemiyor! Düzenleme departmanı kuruyorlar

Sıcak Gelişme: Bitcoin borsası Coinbase net tarihi verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase, doğrudan listelemesini Mart ayından Nisan ayına kadar erteledikten sonra, halka açılacağı kesin tarihi verdi: 14 Nisan 2021.

Coinbase halka açılıyor

ABD’deki en büyük kripto para birimi borsası olan Coinbase, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) onayının ardından beklenen doğrudan listeleme için bir tarih açıkladı.

1 Nisan 2021 Perşembe günü yayınlanan bir blog gönderisinde Coinbase, A Sınıfı basit hisse senetlerinin doğrudan listelemesinin Nasdaq Global Select Market’te bugünden iki haftadan kısa bir süre sonra yayınlanacağını açıkladı. Kripto para borsası devine göre, ticaret 14 Nisan’da “COIN” kısaltması altında başlayacak.

Coinbase, dün ABD SEC’in şirketin doğrudan listeleme teklifini onaylamasından sonraki tarihi açıkladı.

Mevcut gelişmeden önce, kripto para borsası şirketi Mart ayında halka açılmak istiyordu. Ancak CryptoPotato tarafından bildirildiği üzere şirket, tarihi Nisan 2021’e taşımaya karar verdi.

Erteleme, Coinbase’in Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’na (CFTC) 6,5 milyon dolarlık bir ceza ödemeyi kabul etmesinden kısa bir süre sonra gerçekleşti.

Daha önce duyurulan tarih ile Coinbase, tüm kripto para birimi endüstrisi için önemli bir kilometre taşı olacak Nasdaq’da listelenen ilk kripto borsası olabilir.

Coinbase başlangıçta Aralık 2020’de ilk halka arz (IPO) ile halka açılma planlarını açıkladı. Ancak ABD merkezli kripto para borsası devi, doğrudan bir listeleme için gideceğini belirterek yön değiştirdi.

Bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin