Bakkt
Bakkt ’ın aylık Bitcoin vadeli işlemleri işlem hacminde artış

Sıcak gelişme: Bakkt’ın Bitcoin vadeli sözleşmeleri için tarih kesinleşti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bakkt, düzenleyicilerden yeşil ışık aldı. Bakkt’ın depolama hizmeti ve fiziksel olarak teslim edilen Bitcoin vadeli işlemleri 23 Eylül’de başlayacak.

Bakkt, Bitcoin vadeli işlemlerini 23 Eylül’de başlatıyor

Bakkt, bir yıl sonra fiziksel olarak teslim edilen Bitcoin vadeli işlem ürününü Eylül ayında piyasaya süreceğini duyurdu. Bakkt, 23 Eylül’de Bitcoin vadeli işlemlerini ve depolama ürününü kurumsal müşterilere açacağını açıkladı. Yaklaşan kripto borsası lansmanı, geçen yıl bir dizi gecikme olduğu açıkladıktan sonra hoş bir güncelleme olarak geldi.

Intercontinental Exchange (ICE) tarafından desteklenen Bakkt, Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerini Temmuz ayında test etmeye başladı.  Ancak lansman tarihi şimdiye kadar New York Finansal Hizmetler Departmanı’ndan (NYDFS) gerekli lisans alınmadığı için ertelendi.  Bu lisans şirketin, Bakkt Warehouse adlı vadeli işlem sözleşmelerini saklamak için kendi çözümünü oluşturmasını sağlayacak. Bakkt, iyi bir önlem olarak, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’ndan (CFTC) yasal düzenleme onayı almaya da karar verdi. Şirket konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Sözleşmelerimiz, CFTC’den öz sertifikalandırma süreci boyunca yeşil ışık aldı ve kullanıcı kabul testi başladı. Bakkt Trust Company’nin kurulması için New York Eyaleti Mali Hizmetler Departmanı’nın onayıyla, nitelikli bir sorumlu olan Bakkt Warehouse, fiziksel olarak teslim edilen vadeli işlemler için Bitcoin’leri depolayacak.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin