Sıcak Gelişme: Amerika ÜFE rakamları açıklandı

Sıcak Gelişme: Amerika ÜFE rakamları açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün paylaşılan TÜFE rakamlarından sonra bugün 15.30’da üretici fiyat endeksi belli oldu. Piyasalardaki yaşanan dün rahatlamanın sonucunda iyi bir Amerika ÜFE rakamı beklentisi olumuştu. Enflasyonun beklentilerin dışında gerçekleşti. Bu  da iyi bir veri olarak karşılandı.

Dün paylaşılan enflasyon oranı yüzde 6 olarak açıklanmıştı. Bugün Amerika ÜFE tarafında da yine beklentiler oluştu. Şubat ayına ilişkin yıllık ÜFE yüzde 4,6 olarak açıklandı. Veriler 15.30 TSİ paylaşıldı. Aylık bazda artış ise yüzde 0,1 olarak kayıtlara geçti.

Amerika ÜFE-TÜFE rakamları ve bankaların krizi Bitcoin’e yaradı

Bankacılık sektöründeki zayıflık, yatırımcıların Bitcoin’in benzersiz değer önermesi konusundaki farkındalığını artırdı. Bitcoin ödül uygulaması Lolli’nin kurucu ortağı Alex Adelman, “önümüzdeki haftalarda parayı güvenli bir şekilde tutmak ve taşımak için üstün bir sistem olarak Bitcoin’e olan talebin arttığını görmeye devam edeceğiz.” Açıklamasını yaptı.

Alex Adelman yabancı kaynaklara verdiği demeçte, “Silicon Valley Bank düşerken ve enflasyon inatçı kalırken Bitcoin’in yeni yılın en yüksek seviyesine çıkması, yatırımcıların son derece belirsiz piyasa koşullarında istikrar için bitcoin aradıklarını gösteriyor” dedi.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin