siacoin
Siacoin, Kraken borsasında listenmesinin ardından yüzde 25 yükseldi

Siacoin, Kraken borsasında listenmesinin ardından yüzde 25 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Siacoin (SC) fiyatı, popüler kripto para borsalarından biri Kraken‘de listelendikten hemen sonra yüzde 25 arttı. SC ticareti bugün 4 çiftle başlıyor. Ek olarak, Siacoin yeni bir çekirdek geliştiricinin devreye alındığını da açıkladı.

Siacoin Fiyat Artışı

Siacoin’in fiyatı, son 24 saatte ABD dolarına karşı değerinin neredeyse dörtte biri oranında yükselterek belirgin bir artış kaydetti. En düşük fiyat 0,001622 dolardı. 0,00218 dolar ile günlük en yüksek seviyesine yükselmesinin ardından0,00197 dolarda kapanış gördü. Ticaret hacmi de önemli ölçüde artarak 4.234.000 dolardan bir gün içinde 9.400.000 dolara yükseldi.

grafik

Siacoin, Bitcoin’e karşı da önemli bir artış gördü

Bu yazının yazıldığı sırada, SC’nin tüm piyasa değeri 84.000.000 dolar. Bununla birlikte, günlük yüzde 25’lik bir artış önemli olsa da, bir SC’nin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesinden oldukça düşük. 2017’nin sonunda ve 2018’in başında görülen parabolik yükseliş sırasında Siacoin, 0,1117 dolar ATH’ye ulaşmıştı. Bunu perspektife göre SC coin, o zamandan bu yana değerinin yüzde 98’ini kaybetti.

Beklenen Tepki?

Son fiyat artışı belki de büyük ölçüde iki yeni duyuruya bağlanıyor. Şirket, bunun dosya paylaşım ve tam teşekküllü bir CDN ile ürünlerini geliştirmek için bir adım olacağını umarak yeni bir çekirdek geliştirici kiraladıklarını söyledi. Bu, projenin içinde etkili bir değişiklik olarak görülmekle birlikte, fiyat hareketi diğer haberlerden daha fazla etkilenmiş olabilir.

En popüler kripto para borsalarından biri olan Kraken, Siacoin’in platforma eklendiğini açıkladı ve bu işlemin bugün saat 13.30 UTC’de (16.30 TSİ) başlayacağını belirtti. Kraken platformunda 4 işlem çifti mevcut olacak, bunlar;

  • SC/USD
  • SC/EUR
  • SC/XBT
  • SC/ETH

Bu tür dalgalanmalar, belli bir para büyük bir kripto borsasında listelendiğinde genellikle fark edilir. Dogecoin, ilk olarak Binance‘da listelendiğinde benzer bir yükseliş yaşamıştı. Bununla birlikte, sadece birkaç gün sonra, fiyat önümüzdeki haftalarda olduğu gibi eski seyrine geri döndü.

Siacoin’in yakın zamandaki hamlesinin sürdürülebilir olup olmayacağını henüz belli değil ama gündemden düştükten sonra geri çekilme gösterebilir.

cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin