Shopify, DeFi platformunu kendi sisteminde kullanmaya hazırlanıyor
Shopify, DeFi platformunu kendi sisteminde kullanmaya hazırlanıyor

Shopify, DeFi platformunu kendi sisteminde kullanmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Shopify, 2014 yılından beri PAX, USDC ve diğer kripto varlıkları bir ödeme yöntemi olarak kabul ediyor.
  • Shopify’ın patronu, platformun DeFi sektöründe kullanıcıları heyecanlandıracak nasıl bir ürün ortaya çıkaracağını bilmek istiyor.
  • Birçok DeFi kullanıcısı bu soruya yanıt verdi, bazıları Shopify’ın stabilcoin ödemelerini etkinleştirmesi gerektiğini öne sürdü.

Abonelik tabanlı platform Shopify’ın İcra Kurulu Başkanı Tobi Lutke, abonelik tabanlı platformun yakında kripto para birimi alanına girebileceğini ima etti. Bunu Twitter üzerinden açıkladı ve Ethereum (ETH) ile zaten “uğraşmaya” başladığını ekledi.

 

Lutke, bir süredir Merkezi Olmayan Finans (DeFi) sektörünü de araştırdığını belirtti. Ana amacın ERC20’nin nasıl çalıştığını daha iyi anlamak olduğunu söyledi.

Shopify, 1 milyondan fazla abonesi olan ve 500.000 aktif mağazası ile en büyük akış platformlarından biridir. Pazar payı yalnızca eBay ve çevrimiçi alışveriş devi Amazon tarafından aşıldı.

Shopify, hizmetleri için bir ödeme aracı olarak kripto para birimini ilk benimseyenlerden biri olmuştur. Platform, ödeme yöntemi olarak PAX, USDC ve diğer kripto varlıkları kabul etmeye başladı. Lutke’nin işaret ettiği gibi bir sonraki adım, platformun DeFi protokolü ile entegrasyonudur.

DeFi sektörüne ilgi büyüyor

Teknoloji alanı, DeFi’nin çeşitli işlevlere entegrasyonu ile hızlanıyor. Birkaç şirket DeFi ekosistemine kanalize edilmiş ürünleri piyasaya sürdü veya piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

DeFi sektörüne olan bu artan ilginin yanı sıra, kripto para birimi endüstrisi de son aylarda artan bir benimseme gördü.

Shopify, stabilcoin’in kabulünü etkinleştirmek istedi

DeFi ekosistemi hakkındaki düşünceleri ve Shopify’ın burada hangi rolü oynayabileceğini bilmek isteyen Lutke, kripto topluluğuna ilgili bir soru sordu:

 

Yatırım ile ilgili en çok heyecanlandığınız fırsatlar nelerdir? Shopify’ın hangi rolü oynamasını istiyorsunuz?

 

Bazı DeFi kullanıcıları, Shopify’ın DeFi protokollerini kullanarak getiri elde etmek için platformun hesaplarında nakit para etkinleştirmesi gerektiğini öne sürdü. Bazıları ise Shopify’ın platformda stabilcoin ödemelerini etkinleştirmesi gerektiğini söyledi.

Diğer yanıtlar, gerçek zamanlı abonelik ücretleri ve ödemeleri için yatırılan fonların kaldıraç oranını gösteriyordu.

Shopify’ın tüm bu önerileri uygulayıp uygulamayacağı veya bunlardan herhangi birinin ne zaman uygulanacağı şuan için net değil. Ancak platformun merkezi olmayan finans entegrasyonuna olan ilgisi, ekosistemin hızla büyümesinin bir kanıtıdır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin