Shopify CEO'su DeFi ve Ethereum'la İlgileniyor
Shopify CEO'su DeFi ve Ethereum'la İlgileniyor

Shopify CEO’su DeFi ve Ethereum’la İlgileniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shopify CEO’su Tobi Lutke, ana akım benimsemenin son işareti olarak DeFi ve Ethereum’u keşfediyor.

Kanada’nın en değerli halka açık şirketinin patronu geçtiğimiz günlerde tüm sabahını akıllı sözleşmeler ve ERC20 token standardı hakkında öğrenerek geçirdi. Twitter’da yaptığı paylaşımlarda vurguları ilginç.

Kriptodan bahsetmişken, sabahı ETH Akıllı Sözleşmelerle uğraşarak geçirdim. Esas olarak ERC20’nin nasıl daha iyi çalıştığını anlamaya çalışıyorum. Büyüleyici dünya.

Daha sonra Lutke, Twitter’a merkezsiz finansın sunduğu ticaretle ilgili fırsatlar hakkında sorular sordu.

Slow Ventures’tan Jill Carlson, stablecoin ödemelerini entegre etmeyi ve uyumlu token satışları yoluyla bağış toplamayı kolaylaştırmayı önerdi. Kripto yatırımcısı David Iach ayrıca, getiri ile mal satın almaya izin verecek stake etmeyi etkinleştirmeyi önerdi.

Kripto benzeri büyüme

Shopify, tüccarlarının geçen Mayıs ayında kripto para ile ödeme almasına izin vermek için CoinPayments ile ortaklık kurdu.

“Kanadalı Amazon” hissesi, iki yıldan kısa bir süre içinde yüzde 500’ün üzerinde yükseldi. Bu büyüme bir kripto para birimini anımsatıyor.

Geçen yıl Shopify, Kanada Kraliyet Bankası’nı (RBC) geride bırakarak ülkedeki en değerli halka açık şirket oldu.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin