featured

Shiba’ya neler oluyor? Fiyat bir türlü durulmuyor: Kritik analiz!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu fiyatı bugün düşüşte. Kripto para muazzam bir değer kaybı yaşadı ve 0,00002447 dolardan 0,00002261 dolara ulaştıktan sonra düşüşe geçti.

Bugün, 21 Mart 2022’de fiyat, büyük iniş ve çıkışlar yaşıyor ve SHIB’nin fiyatının 0.00002296 $’a düşmeden hemen önce 0.00002322 $’a yükselmesine neden oldu. Ayrıca, kripto para birimi yükselme potansiyeli gösteriyor ve yükseliş trendi izliyor. SHIB şu anda 0.00002296 dolardan işlem görüyor; sonuç olarak, Shiba Inu önceki 24 saate göre %4,21 düştü ve 1.039.795.971$ işlem hacmi ve $12.553.905.479 canlı piyasa sermayesi ile 15. sırada yer aldı.

1 günlük Shiba Inu fiyat analizi: Piyasa tutarlılık kazanıyor

Shiba Inu fiyat analizi, yükseliş piyasasını ortaya çıkarıyor. Ayrıca, piyasanın oynaklığı azalan bir trend izliyor gibi görünüyor ve Shiba Inu’nun fiyatını oynaklık dalgalanmalarına karşı daha az savunmasız hale getiriyor. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı, SHIB için en güçlü direnç görevi gören 0.00002536 $’da bulunuyor. Bollinger bandının alt sınırı ise SHIB için en güçlü destek görevi gören 0,00002081 ABD doları.

SHIB/USD fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisini geçerek yükseliş hareketini işaret ediyor gibi görünüyor. Öte yandan, fiyat, tutarlı bir piyasa olduğunu gösteren doğrusal bir faaliyet izliyor gibi görünüyor. Piyasa çok kararsız görünüyor; ancak, analizimize göre, boğalar uzun vadede galip gelecek.

Shiba Inu fiyat analizi, istikrarlı bir kripto para birimini ifade eden 46 Göreli Güç Endeksi (RSI) puanını ortaya koyuyor. Ayrıca, RSI alt nötr bölgeye düşer. Bu nedenle, basit bir yaklaşımın izlenmesi, hareketsiz bir piyasaya işaret eder ve satın alma faaliyetine eşit satış faaliyetini temsil ederek RSI puanının düşmesine neden olur.

Shiba Inu fiyat analizi: Sonuç

Shiba Inu fiyat analizi, hafif düşüş fırsatları gösteren yükseliş hareketini izleyen piyasayı ortaya koyuyor. Sonuç olarak, piyasa, yükselen bir geleceğe yol açan SHIB değerinde artış için muazzam bir alan sunuyor. Ancak 4 saatlik analizde de belirtildiği gibi, piyasa da güçlü bir aşağı yönlü potansiyel gösteriyor. Memecoin’in hangi yöne kayacağını yalnızca zaman gösterecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin