Shibarium’da yeni gelişmeler: Topluluğun merak ettiği detaylar…

Shibarium’da yeni gelişmeler: Topluluğun merak ettiği detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun 2. katman teknolojisi olan Shibarium’un belgeleri ortaya çıktı. Buna göre geliştiriciler tarafından iki gün önce yayınlandı. Belgeler aynı zamanda nasıl çalıştığına dair daha fazla ayrıntı verdi. Bazı belgeler, Shibarium Proof-of-Stake ve Ethereum Shibarium Bridge’in birbiriyle nasıl ilişkili olduğunu açıklıyor.

Shibarium ikinci katman ağının beta lansmanının bu ayın başlarında tamamlanmasıyla birlikte, SHIB önümüzdeki haftalarda, özellikle de L2 tam olarak piyasaya sürüldüğünde, daha önceki büyümesini geliştirmeye hazır görünüyor.

Uzun zamandır beklenen SHIB: Metaverse nihayet ortaya çıkıyor. Ancak bunun yine de potansiyel olarak yılın sonuna doğru olacağı düşünülüyor. Meta dünyası öncesinde ise Shibarium’un gelmesi topluluk için önemliydi.

Shibarium için yeni belgeler açıklandı

Şu anda beta formunda canlı olan Shibarium’un devam eden lansmanı, token tanıklarının yakın gelecekte, özellikle de ikinci katman ağı tam olarak halka açıldığında daha fazla kazanç elde edebileceği anlamına gelebilir.

İlk olarak, ikinci katman ağ, Shiba Inu için işlem ücretlerini düşürecek ve kapasitesini artıracak, aynı zamanda güvenliği iyileştirecek ve ademi merkeziyetçiliği artıracaktır.

İkinci olarak, L2’nin lansmanı, Shiba Inu’nun yanma oranında bir artışla sonuçlanacak ve temel işlem ücretinin %70’i yok edilecek.

Shibarium, SHIB’in arzında bir daralmaya neden olacak ve bu da göreli talebi ve kripto paranın fiyatını artıracaktır. Shibarium’un verimlilik kazanımlarının Shiba Inu ekosistemine ve uygulamalarına daha fazla kullanıcı çekeceği gerçeğiyle daha da büyüyecektir. 

SHIB’in fiyatı açısından yıl boyunca kademeli bir artışa tanık olabiliriz; bu süreç, SHIB’in daha önce bahsedilen lansmanı olan Metaverse ile birlikte yardımcı olacaktır.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin