featured

Shibarium layer 2 için başlangıç tarihi kesinleşti mi? İşte merak edilen açıklama…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, Layer-2 hakkında bazı ipuçları paylaştı. Yaptığı açıklamaya göre iki farklı tarih dikkat çekti. Shibarium hakkında konuşan Kusama, topluluğun beklemesi yönünde uyarılarını da yineledi.

Projenin beta testi aşamasının tamamlanması için kabaca bir zaman çizelgesi ortaya çıktı.

Kusma bir SHIB etkileyicisi aracılığıyla konuştu ve projeye dair merak edilenleri açıkladı. Shibarium’un “Puppynet” adlı test ağının yaklaşık iki ay boyunca çalışır durumda olabileceğini, ancak test süresinin bu yılın Temmuz ayına kadar uzayabileceğini belirtti.

Shiba geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium hakkında tarihi biraz ötelese de Mayıs 2023 tarihini de not olarak düştü. 

Shibarium ekibine göre Bone ShibaSwap, “Shibarium protokolü dahilinde gaz işlemleri için ödeme yapmak. Doğrulayıcıları ve yetki Verenleri ödüllendirmek için seçilen yerel belirteçtir.”

Shibarium hakkında tarihler kafa karışıklığına neden oluyor

Geçen Cumartesi (11 Mart) yayınlanan bir  blog gönderisinde  Kusama, Shibarium ekibinin “Shibarium Ağı’nın ERKEN Beta Testi” adını verdiği PUPPYNET’in lansmanını duyurmuştu. Kusama 

“Shibarium, herkesin dApps oluşturmasına, IRL işletmelerine entegre olmasına ve onunla projeleri güçlendirmesine olanak tanıyan bir katman 2 blok zinciridir. Düşük maliyetlidir, süreçte Shib’i yakar ve önümüzdeki birkaç ay boyunca beta testi devam ederken ayarlanmaktadır.”

Shiba Inu projesinin hayranlarının artık Shibarium’un bu beta sürümüyle oynayabiliyor olması elbette harika, çünkü örneğin, Shibarium genel kullanıma sunulduğunda gaz ücretlerinin ne kadar düşük olacağını görmelerini sağlıyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin