Shibarium Beta için tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar…

Shibarium Beta lansman öncesinde BONE yeni sahiplerine kavuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shibarium Beta ile ilgili dün gelen açıklamanın ardından gelişmeler hız kazandı. Henüz üzerinden bir gün geçmesine rağmen hem Shiba hem de BONE tarafında hareketli dakikalar gözlemleniyor.

Shiba ekibi tarafından merakla beklenen “Shibarium Beta” lansmanı dün resmiyet kazandı. Twitter üzerinden takipçilerine duyurulan bu haber fiyatlanma noktasında da kendini gösterdi. Ayrıca balinalar aktif şekilde rol almaya başladı. Bir Ethereum balinası ise devasa alım gerçekleştirdi.

Shiba Inu tarafında önemli iyimserlik bulunurken, BONE boş durmadı. Kripto para birimi yeni sahiplerine “merhaba” dedi.  BONEARMY bugün bir tweet ile yeni sahiplerini selamladı. Bu aynı zamanda bir rekor olduğu kaydedildi.

BONE yeni sahiplerine bugün kavuştu

Shiba’nın alternafi olarak da bilinen ve büyük bir yardımcısı olan Bone Shiba Swap, son zamanların en dikkat çeken olaylardan birine tanık oldu. BONE sahip sayısı, 67K seviyesini geçti. Yukarı da gördüğünüz üzere ekibin paylaştığı mesajda 67 binin biraz üstünde yeni BONE sahibi oldu. 

Layer 2 Shibarium Beta’nın yaklaşan lansmanına ilişkin iyimserlik de BONE’nin fiyatını etkiledi. 16 Ocak’ta, fiyatı yaklaşık %15 artan Shiba Inu yönetişim tokeni, başlıca köpek paraları arasında en çok kazanan oldu.

Kripto para birimi haftalık ve aylık grafiklerde büyük bir ilerleme kaydetti. Özellikle de aylık baktığımızda 30 gün içinde yüzde 50^den fazla arttı. BONE, son 1 yıl içinde de yüzde 100’ün üzerinde bir performans gösterdi. Bu BTc paritesinde yüzde 300’e denk geldiğini gösteriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin