Shibarium Beta için tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar…

Shibarium Beta için tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz ay duyurusunu Shiba ekibi beta sürümünü paylaşmıştı. Meme coin için geri sayım başlayabilir. Topluluk bir tarih üzerinde tahminde bulundu.

Shibarium ne zaman çıkacak?

Shiba Inu topluluğu, Shibarium Beta lansmanının 14 Şubat’ta başlayacağını tahmin ediyor. Geliştirici ipuçlarından gelen yeni güncelleme yakında piyasaya sürülecek.

Unification hibrit Blockchain platformu Cuma günü, Shiba Inu’nun 2. katman blockchain çözümü Shibarium ile ilgili geliştirme çalışmaları hakkında bir güncelleme duyurdu.

Topluluk, Shibarium Beta lansmanının 14 Şubat Sevgililer Günü olmasını bekliyor. Fakat resmi tarih hiçbir zaman açıklanmadı. Bu tarih net olmadığını tekrardan hatırlatalım. Ancak ekip yakın zamanda olacağını söylemişti. 

Shiba Beta sürümü yakında gelecek mi?

Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium beta lansmanı hakkında ipuçları verdi. Ancak lansman tarihi olarak Sevgililer Günü’nü ima eden yazıyı kaldırdı. Shiba Inu topluluğunda, Shibarium lansmanının ertelenmesi durumunda FUD oluştu. Fakat topululuk lansman için büyük bir bekleyiş içinde.

Unification’a göre, geliştiriciler uygulamayı yaklaşmakta olan Shibarium Beta dağıtımı için optimize ediyor. En son çalışma, Shibarium’u daha iyi desteklemek için DEX’lerden AdHoc fiyat taleplerinin alınmasını sağlar.

Shytoshi Kusama daha önce Birleşmenin Shibarium için önemli olduğunu söylemişti. Birleştirme ekibi, Shibarium alpha ağında OoO’yu başarıyla test etti ve OoO sağlayıcısı, L2’de OoO için köprülü Test xFUND ücretlerini kullanarak L2 ağında veri isteklerini başarıyla yerine getirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Shibarium ne zaman çıkacak içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin